Bernas Kızlar merhaba kızım 4 ay 25 günlük sağ memesinde süt toplanmış sert diğer memesi öyle değil yumuşak bu nasıl geçer acaba ve neden olur doktora götürmelimiyim ilk anneliğim
LezizeNine Bernas doktora götür canım ama sıkma sakın çıksın diye hem bebişin canı yanar hem de kendiliğinden düzeliyor dağılıyor sonradan öyle diyorlar tecrübem yok bunlar bildiklerim
BenDiyeBiri_ Bernas çok normal bişey canım benim oglumdada vardı şuan kızım 1 ay 7 günlük ondada var hafif masaj yaparak ta geçiyor orada süt toplanamsi daha küçük bebeklerde ağrı yapabiliyor
Bernas Sese teşekkür ederim canım tatile annemin yanına gelmiştim annem fark etti söyledi banada endişelendim biraz yarın dönüyorum doktora götüreyim dediğiniz gibi en azından içim rahat etsin 🫶
Bernas ezgdmrcasln evet nette okudum bende biraz endişelendim acaba ağrı yapar mı canı yanıyor mu diye
Bernas LezizeNine nette de öyle yazıyor ama ilk defa yaşadığım için biraz endişe ettim yarın kendi evime geçeceğim anneme tatile gelmiştim Antalya ya evime döndükten sonra yinelese bi doktora gideceğim 😇teşekkür ederim 🫶
aycoregim Sonradan duzelen biseymis bu durum bizim sutumuzdeki bir hormon sanirim bebislere gecip bunu yapiyormus ama sut ciksin diye sıkıp ugrasmak icinde enfeksiyon yapiyor diye biliyorum. Umur Ozdol hoca var instagramda onun videosunda gormustum
Bernas aycoregim nette de öyle yazıyor kendisinden geçiyormuş ama ben yienede bi doktora gideceğim burada da size sormak istedim belki başına gelen bir anne vardır diye yorumunuz için teşekkür ederim ✨🫶
Mavili-mavilimorcicek Bernas Günlük masaj yapmanız yeterli.İlac vermeye gerek yok ayrıca bebeğin göğsünü sıkmaya çalışmayın.Masajla geçiyor.