Denizpasam Selam arkadaşlar, genel olarak bişi sormak istiyorum tabiki kiloya göre değişir ama 7 no beze aşağı yukarı kaç aylıkken geçtiniz?
Tuba Denizpasam oğlum pazar günü yaşına bastı ve 6 numaraya geçiyor yeni yeni. Dediğin gibi bebekten bebeğe değişir, komşumuzun kızı 8 aylık ve 7 numara kullanıyor🤷🏼♀️
MuhammedAmine Denizpasam oğlum şu anda 13 aylık geceleri prima aktif bebek 7 numara kullanıyoruz 12.550 gr dı 1 yaş kontrolünde hala aynı hatta sanırım biraz verdi tam oluyor yinede
Denizpasam Tuba biz 17 ayın içindeyiz de 6 no kullanıyoruz şuan. 7 numara alsam mı indirimde iken diye kararsız kaldım. Arkadaşım da 7 no bez baya büyük oluyor dedi kararsız kaldım da canım çok sağol cevabın için
Doga1111 Denizpasam merhaba yanlıs anlamassanız acaba bebegınizin kilosu nedir zira bebeğim 18 aylık 11.300 kılo 5 numara kullanıyorum yanlısmı kullanıyorum die ikilemde kaldım
Denizpasam Doga1111 14 kg cnm ama dışardan baktığında kilolu görünmüyor boyu çok uzun, babası 2 metre :) yoksa öyle toplu bi bebek değil ve bezler boydan kısa geldiği için no değiltiriyoruz genelde
Denizpasam MuhammedAmine 7 no da biraz pahalı geldi bana :) indirim varken alayım dedim dursun kenarda lazım olacak basılsa
MuhammedAmine Denizpasam pahalı evet içim rahat olarakta kullanmıyorum primayı ama büyüdükleri için çok fazla çiş yapıyorlar primadan başkası tutmuyor İnan’ın tüm markaları denedim hep ıslanıyordu üstü hasta olmasındansa prima kullanayım dedim .
Denizpasam MuhammedAmine aynen cnm doğduğundan beri prima ile devam ediyoruz bizde. Bende memnunum genel olarak