afraybars1 Kızlar yatak odam çok küçük nasıl yapsam içime sinmiyor. Yatak odası düzeninizi atar mısınız özel olmazsa linçlemez yada laf etmezseniz fikir olması açısından
Elmsnghn afraybars1 Pintereste yatak odası diye yazarsanız. Hatta tarzınızi vs çok güzel sonuclar alabilirsiniz. Bence burdan atilmasi hoş gelmeyebilir insana
merrv26 afraybars1 mobilyalar sığmıyor illaki ben dolabımı değiştirdim çok sıkışık olunca ufak aldım komodin yok mesela. Şifonyer var bi onu değiştirip büyük lerden alcam kullanışlı olması açısından
Rez afraybars1 benimki de diğer evime göre bana küçük geliyordu: bi giyinme odası var. Yatak odası takımımı sattım gitti :))) daha minimal ve büyüüüük bir yatak aldım 200*200 :))) odada sadece yatak ve makyaj masası altı üstüne dolaplı çekmeceli bir düzen
Serpil51 Yatak odası atınca ne oluyor kendiniz yatarken atmıyorsunuz herhalde ya da özel kıyafetleri yatağa serip atmıyorsunuz 😂
yeni_anne__ Serpil51 herkes paylaşmak istemezz yatak odasını belki sizin icin sorun olmayan şeyler başkaları icin aynı olmuyor yani illa yatağın ıcınde görünüp görünmemek degil mevzu
_Goktugunannesi__ afraybars1 elbise dolabım ve Baza karşılıklı baza ortada iki yanında komidinler var camın karşı duvarında da şifonyer var
Berfin4720 afraybars1 bence siz odanızın şeklini atın fikir verelim size nasıl düzenlemeniz konusunda daha doğru olur
afraybars1 Berfin4720 çok isterim ama burdan resim atmayı bilmiyorum eğer tarif edip yardımcı olursanız atarım