annesininkuzusu27 🌺🌸🩷 önerileri bekliyorum. Böyle ben sormadan anlatacak, ayına uygun rutinleri yapacak doktorlar 🙏🏻
Asyaveannesi04 annesininkuzusu27 Medicana Erdem Polat çok tavsiye ediliyor, Beylikdüzünde hastane de kalmadı mi 🤦🏻♀️
omerbartu1 annesininkuzusu27 medilife da mahir tıras vardı ama hastane kapandı ve biz doktorszu kaldık. Asırı derecede memnunduk kendısınden cok cok iyi bir doktordu nasıl ulasabılırıx napabilriix bilmiyprum.
klckbra annesininkuzusu27 medilife kapanmadan önce Gülten duras vardi çok iyi bir doktordu hatta yeni yerini bilen varmıdır acaba
ilba3417 melozi ben devlette bir doktora gitmiştim çok öneriliyor diye 6. Ay kontrolünde adam yerinden bile kalkmadı tekerlekli sandalyesiyle bi oraya bi buraya çocuğu koyun kaldırın filan hiç memnun kalmadım bende doktor arayışındayım😁
melozi İlhan Hatipoğlu diye bi doktor önerdi arkadaşımız. Kendi kliniği varmış ginza park ta, henüz gitmedik ama yorumları da iyiydi. Emin olamıyorum bu son olaylardan sonra güvenemiyorum doktorlara da
aycavera aycavera bugün konuştum muayenehaneye geçiyor adı Medimore, bu hafta Perşembe veya Cumaya hazırlıkları bitmiş olur dedi. Artık hastalarını orada görecekmiş