mucizemm94 Uyumuyor yemek yemiyor ağlama krizlerine giriyor ne yapmak gerekir siz neler yaptınız bu dönemde 10 aylık
Prenses_annesi22 mucizemm94 bnce soguk diş kaşıyıcı zeytınyaglı zencefıl diş granürü anca rahatlatır bnmkı 4aylık hem atak hem diş mafetti bizi granür aldm tetagil kullnyorm memnunum
MerveKantekin23 mucizemm94 3saate bir calpol verdim birde zeytinyağ içine karanfil koyup 1 gün dolapta beklet canım sonra elini temizle soğuk soğuk damaklarına sür rahatlatıyor
eslem00 Prenses_annesi22 benimde 4 buçuk aylık salya akmaya başladı bugün uyumuyor huzursuz napabilirim önerilere ihtiyacım var diş için
mucizemm94 MerveKantekin23 şimdi yapayım o zaman çok yoruldum mahfoldum bir haftadır uyku yok mama yok elleri ağzında hep
MerveKantekin23 mucizemm94 aynen canım at dolaba saklama kabına yapıyorum ben sürüyorum sürekli hem doğal hem rahatlatırlar ağrı kesici vermeyi de ihmal etme kendini düşün ağrın olunca nasıl oluyorsun sancılı süreç rahatlatmak önemli bebişi
Prenses_annesi22 mucizemm94 evet agrıyan dişin üstüne yada dilin üstüne dökyorsun o yalanırken dagılıyor agrısını azaltıyor gunluk 4tane kullanabılyosun ıcınde karamürver var tadı guzel bn kızımda kullandım 2 yasına kdar cok rahattı 528tl eczanede hepsıburda 350tl fln glyo ındrmle
mucizemm94 MerveKantekin23 aynen haklısınız öyle yapayım Allah yavrularımızın acılarını dindirsin huzurlu uyku uyusunlar insallah
Prenses_annesi22 eslem00 bn zeytınyagına 6 karanfıl koydum onuda buzdolabına koydum cıkarıp suryorum parmak fırcanın aekası ıle hem diş kasıntısını alyorm hem rahatlatıyorm bıde jel aldım temız ıcerıklı onu suryorm 3 öğün yıne parmak fırca ıle masaj yaparak
ilenalemin Prenses_annesi22 bişey sorcam diş oldugunu nerden ankayabilirim.çok salyası var eli hep ağzında ama çok huzursuz değil.geceleri uyanıyor ama emzirip uyutuyorum.bu diş sancısı değil mi o zaman
Prenses_annesi22 ilenalemin vala ıste sureklı ısırmak ıstemesı bısylerı kafa sıcaklıgı huzursuzluk diştir. 3.ayda diş sancıları baslar 6.aya kdr devam eder