gamzebykky kizlar bebegim 8,5 aylik ve emeklemiyor. hic emeklemeyede niyeti yok. bende emekleyen bebek cok seviyorum. sizinkiler ne zaman emekledi ?
ayseee_ gamzebykky dokuz aylık emekledi ama her bebek emeklicek diye bir şey yok emeklemeden yürüyende çok
EgemenAtam gamzebykky 5 aylikken emekledi ama her bebek ayni degil.Bence erken olmasi iyi bir sey degil zaten inan biz hemen emeklesin yurusun istiyoruz ama cok yorucu oluyor.Emeklemeden yuruyebilir de🥰
ads0210 gamzebykky emeklemeden yürüsün daha güzel. Ben öyle istiyorum mesela,emeklesin istemiyorum.her yere girip cikcak ,yerin tozunu pisini alcak
gamzebykky neslihanada epey erken baslamis cok guzel ya 🫠 peki zorluklari oldu mu emeklemeye baslayinca
neslihanada gamzebykky hayır olmadı ama ayağa kalkmaya başladı 9 aylık şuan o zorluyor ayağa kalkıyor tutunup koltukda sıralıyor koltuğu yürür gibi düşüyor vs o zor çok aman kafasını vurcsk vs o zor baya
gamzebykky denizalismom benim bebegim yerde vakit gecirmeyide hic sevmiyor sanirim ondan dolayida emeklemek aklina gelmiyor 😄
gamzebykky EgemenAtam ooo cok erken 🥰 ben burda 10 aylari duymayi bekliyordum 5 baya erkenmis 😊 cok sevimli oluyorlar yerde piti piti dolasiyorlar bayiliyorum
denizalismom gamzebykky benim de hiç oturmuyor yaa hep kucak ya da sürünmek istiyor😂 keyifleri nasıl isterse 😂
gamzebykky ads0210 o bakimdan evet haklisin 😊 boylede hep kucagimda o kadar yapistik ki boyle emeklese sanki biraz ozgurlugu tadacak gibi geliyor
gamzebykky denizalismom evet yaa bu kucak sevdasi ne zaman bitecek acaba resmen yapisik yasiyoruz hep kucak hepp her an 😄
Yonca29 gamzebykky her bebek emeklemez fakat emeklemek de bir gelişim basamağıdır bir fizyoterapistten duydum yürüyen bebeğin bile emeklemesi beklenir gelişim açısından
karelisko Yonca29 aksine gelişim basamakları arasında emeklemek yoktur. Gelişimsel bir anlam ifade etmemektedir.
PrensesAnne_ Benimki 6 da sürtünmeye başlamıştı 7 de aylıkken de emeklemeye başladı internette emeklemeye destekleyecek hareket videoları var onları izleyip ede sürekli tekrar yapmanızı öneririm