Çocuğum 2 buçuk yaşında ve bana yapılan baskılar öyle fazla ki yeter büyüdü artık,ne zaman yapacaksın ikincinjn tam zamanı ay inşallah olur inşallah kalırsın hamile falan filan ,o kadar yoruldum ki bu konuşmalardan ,onlar zannediyorlar ki baskı yapınca ben dayanamayıp yapıcam yahu bu benimle eşimin verebileceği bir karar ,daha doğrusu en çok benim verebileceğim bir karar çünkü onu dokuz ay karnımda taşıyacak olan benim doğuracak olan doyuracak uykusuZ bakacak olan benim ve şuan hiç ama hiç gücüm yok ,ilerisi için de aynı fikirdeyim ben tek çocukta kalma yönündeyim ama kardeşi olmayınca ne yapacak diye düşünmeden edemiyorum ,şuan zaten bir kardeş düşünsem bile şimdi istemiyorum baya bir 7 8 yaşına gelsin istiyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ediyorum o kadar baskı var ki ben şuan asla ama asla düşünmüyorum Rabbim hakedene isteyene versin ,canı sağ olsun bir tane var zaten Rabbim aratmadı şükürler olsun o bize yetiyor o bizim herşeyimiz ,yani durum boyle işte ,bide şey var ilk çocuk büyüyünce istemezsin zor olur falan ,ya ben ilk çocuğum gibi ikinci de isteyerek benim içimden de gelerek olsun isterim eğer olursa ,Tabiki de Rabbim verirse ona yapacak birseyim yok ama suanlik düşünmüyorum yani kısacası ,benim gibi olan var mı,zaman çok kötü insanlar çok kötü şartlar da öyle ,hal böyleyken ben bu devird ikinci bir çocuğu da düşünemiyorum