Obsesifkompulsifbozukluluk 11.11.2024 akşamısı 12.21 değerle öğrendim 13.11.2024 bugün akşam 22.66 değerle öğrendim bazıları çok az artmış diyor olabilir mi adetime 2 gün var
afraybars1 Obsesifkompulsifbozukluluk böyle sorunca bilemedim bacım ama ben adetimin 1 gün geciktiği gün 2500 küsürle öğrenmiştim
Credcent Obsesifkompulsifbozukluluk yaklaşık 2 kat artmış 2 günde. 5ten yukarı ise olabilir. 2 gün sonra tekrar yaklaşık 1.5 2 kat artmalı 🧿
Credcent Obsesifkompulsifbozukluluk herkesin farklı olabilir beta değeri. Geç döllenme de olabilir 😊 önemli olan 2 günde bi artış miktarı
Obsesifkompulsifbozukluluk afraybars1 ben oğlumdada düşük değerle öğrenmiştim adetim geçince 84 değerle
[silindi] Obsesifkompulsifbozukluluk Her gebelik ve herkesin betası bir olmaz. İki günde bir vermeye devam 🥰
afraybars1 Obsesifkompulsifbozukluluk bünyeden bünyeye değişiyor demek ki canım bence adet gününü bekle. Sağlıkla gelsin inşallah
[silindi] Obsesifkompulsifbozukluluk Sağlık ocağında mı veriyosun kanı? Eğer öyleyse doktor zaten söyler. Haftaya vurduğunda 5-6 gibi kadın doğuma gidebilirsin kese için ☺
Credcent Obsesifkompulsifbozukluluk tekrardan ver adet günü. Baktın değer iyi ve regl olmadın kese için doktora gidersin. Ben sağlık ocağı ebemle görüşmüştüm artış değerleri için. 6.hafta da doktora gittim keseyi görmüştük
Credcent Obsesifkompulsifbozukluluk sağlıksız gebelikse regl gecikmesinden sonra 5 7 gün arası regl olursun. Ben kimyasal gebelik geçirdim bi kere. Regl zamanı olmadım sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı ve karın ağrım vardı. Değer yükseldi. Alıntı olunca kadın doğum doktoruna gittim kese göremedik. Beta değeri de düştü sonra. Regl oldum zaten
Credcent Obsesifkompulsifbozukluluk böyle haberlere seviniyorum ya inşallah gönlüne göre olsun 🧿🥰 bir bebiş daha katılır aramıza
[silindi] Obsesifkompulsifbozukluluk Sen yine de devam et canım. Sağlıksız demek için erken. Eğer sağlıksız gebelik ise. Regl olman gereken tarihin beşinci günü regl olursun. Bu da kimyasal gebeliğe işarettir. Sağlıksız embriyoyu regl olarak vücuttan atarsın. Her şey gönlünce olsun 🥰
elif6714 Obsesifkompulsifbozukluluk 40 ın üstünde olması gerekiyor eğer altındaysa ya sağlıksız gebelik kimyasal gebelik veya daha erken demektir 40 ın üzerinde ise kesin var demektir doktorum öyle demişti
elif6714 Obsesifkompulsifbozukluluk tam net anlamanız için adetinizden 5 6 gün geçerse eğer size tam sonuç verir
Azime26 Ben ilk öğrendiğimde 15 le öğrendim 2 gün sonra 64 oldu kan vermeye devam et canım değerin hemen hemen 2 katı zaten 2 gün sonra bakalım nasıl olcak artışı eğer düşüş olursa yada çok az yükselirse sağlıksız diye biliyorum