Blcckzbn Kızlar 2,5 yaşındaki kızım sulu yemek çorba sebze kesinlikle yemiyor tek yediği makarna pilav tavuk ve kahvaltılıklar ankarada beslenme terapisti öneriniz var mıdır
expelliarmus Blcckzbn ben de burda bekliyim Ankara da beslenme terapisi araştırıyorum . Kızım 3 yaşında ve yemek adına hiçbir şey yemiyor . Kahvaltı da yediği sadece . Şuan aç yattı mesela. Çıldırmak üzereyim
momboys expelliarmus merhaba bulabildiniz mi acaba 3 ay sonra 4 yasına girecek oglum cok mağdur durumdayım
expelliarmus momboys merhaba hayır gitmedik ama şuan kısmen düzeldi. Tutumlarımızı değiştirince yemek yeme olayı da düzene girdi. Biz anneanne dede yanındaydık o sıra. Çok şımartmışlardı benim sözümü de dinlemiyordu . Evimize geldik başbaşa kaldık . Yemekleri birlikte yapmaya başladık. Mutlaka bir katkısı oldu. Heveslendi sofrayı beraber kurduk. Sevmediği şey olsa yanına da bir sevdiği yemek yaptım . Bir kaşık bile olsa sevmediğinden yeyip sonra diğerini yedi derken şuan baya baya yemeye başladı yemeklerini çok şükür. Sağlıklı sınır koyunca düzen oluştu .