guneyokyanus Bebegimde egzama varmis dalin sampuan kullaniyorum dalin bebek sabunuyla vucudunu yikiyordum degistirmek istiyorum egzamasi olan bebekler icin ne önerirsiniz ?
ceylanakyuz guneyokyanus benim bebeğimde egzama olmuştu hemde ileri derece yüzleri kafası boynu acıdan durmazdı bile dalin ürünlerini değiştirdim kıyafetler için unı baby aldım şampuanı mustela egzama için yüz nemlendiricisi mustela yine ayrıyeten özel bir doktor tanıdıgımıza sorduk elocon losyon (kortizonlu)5gün kullan dedi sürdüm ve 2.gün hiçbişeyy yoktu kestim sonra zaten kortizonlu oldugu ıcın uzun vaade kullanmadım çocugum bı rahat nefes aldı şiddetle tavsiye ederim doktor kontrolüyle tabiki
iki_prensesannesi guneyokyanus egzemali bebeklerde yumasitici , böyle parfüm içeren şeyler kullanilmamasi gerekiyor ve mutlaka dikkat edin yumurta alerjisi olabilir ,süt alerjisi olabilir mama içiyorsa mamasını degistirin emziriyorsanız bunlara dikkat edin mutlaka
Kontes0011 Mustela kullanıyorduk biz. Çamaşırları da iyi durulansın. Pamuklı şeyler giymeli. Vücudu aşındıracak kıyafetlerden uzak durulmalı. Birde hergün vücudu nemlendirilmeli
incim01 Benimki de 5 aylık yeni çıktı egzama kafası vücudu parça parça var hep mustela kullanıyoruz zeytinyağ sürüyorjm ama hala aynı