Ayse_nur25 15 aylık kızım dün oyuncak atından yere düştü kafasını vurdu baya ses çıktı ama herhangi bi sıkıntı olmadı ağladı durdu sadece bugün biraz huzursuzluğu var ve uyumuyor bi sıkkntı olur mu acaba bilgisi olan var mı ? Teşekkür ederim şimdiden
Rainnn Ayse_nur25 Gözlerde kayma, kusma, halsizlik gibi belirtiler varsa acile gitmelisiniz ama yoksada gidin bi doktor görsün en azından içiniz rahat eder nolur nolmaz. Geçmiş olsun.
Aysktr Ayse_nur25 Gözlemleriniz sonucu birsey olduğunu düsünmüyorsanız belki kafasını vurduğu yer acıyordur 🤔 Geçmiş olsun çok. İnş bir problem yoktur 🙏
Beril-Beren Ayse_nur25 benim ikizlerimden birisi 10 aylıkken beşiğinden sarkmış düştü sese geldim ama bişi olmadı gözlemleriniz normalse bi sıkıntı olmaz inş. Çok geçmiş olsun
Ayse_nur25 Rainnn hiç biri olmadı zaten 24 saat de oldu bi sıkıntı yok hastanelerde enfeksiyon riski var diye götürmek istemiyorum
Ayse_nur25 Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum yanlız uyumamak istiyo uyutamıyorum