Deletedmom_220 Mesela ben sessiz ortam da uyurum. Bebeğime gır gır şamata olsun. Çok sesli ortam ona göre
Meri-Mel Deletedmom_220 Kızım inat,ben hiç inat insan sevmem. Gerçi kızım huyu suyu yüzü , gözü herşeyi baba bir gözleri renkli benim gibi başka da bir şeyi yok 😬
beyzzsenturkk_ Deletedmom_220 çok güleç ben çok somurtkanım o sürekli oynama gülme peşinde 32 diş geziyor bense bi o kadar suratsızım😄😄😄 ama mutsuz olduğumdan değil yapım böyle durgunum
aslhnkrts Deletedmom_220 ben suratsız biriyim kızım güleç 😂 bi de takı toka sevmez 😂onun dışında kopyam
altintopp Bizim her şeyimiz 🥲 oğlum hem tip hem huy olarak her anlamda babaya benziyor yaa ne olurdu sanki biraz da bana benzese 🥲
Deletedmom_220 milletsanakanalizemiolacak ilk doğan bebek anaya benzer derler ama sanırım bu bir hurafe 🤣
Gultepes35 Hndsmom burada sadece kızım yerine oğlum yazıp cümlenizi aynen kopyalıyorum 😂 sabahın köründe de kalkmazsın be oğlum 😓
milletsanakanalizemiolacak Deletedmom_220 kız ikiside benim kopyam hiç babayla alakası yok sanki sadece benim çocuklar baba kötü huy vermekten baska birsey yapmamis gibi🤣🤣🤣🤣🤣
mihramomm1 Deletedmom_220 İstisnalar kaideyi bozmaz ama bir istisna olarak burdayım diyorum 😂Bebeğimin herşeyi ben iştahı , uykusu , gülüşü , suratsizligi , göz devirmesi vs vs tek kan grubu babası hahahha
Deletedmom_220 milletsanakanalizemiolacak kötü huylar baba tarafıdır 🤣 kız kullanıcı adını anlayamadım 🤣
mihramomm1 milletsanakanalizemiolacak Yine senin ki kötü huyunu da almış benim galiba o da yok 🤷🏻♀️Kizinca babası kılıklı yerine kendim kılıklı mi diyicem şimdi 😄😃🫣
Cicektebenimcicekligunlerde beyzzsenturkk_ Ben öyleyim küçük oğlum sen.😀 Büyük oğlum cana yakın güleç. Ama küçüğü herkese kaş çatıyor. İnsanları tersliyor.🤷🏻😀
milletsanakanalizemiolacak mihramomm1 hayir tabiki babasi kilikli diceksin anneligin şanındandır 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣