Busraveikizler Kızlar evimin temiz olmasını severim tabiki ama yap topla temizle yine aynı yine aynı mutfağı da ev işlerinin hiç birini de sevmiyorum çok yorucu ve asla bitmiyor işinizi kolaylaştıracak sevmenizi sağlayacak neler yapıyorsunuz
Prens_Prenses_Annesi_ Busraveikizler valla akşamdan işimi yaparım sabah olur kızım evin anasını aglatıyor bıkmışım ev işinden yemek düşünmekten de bıktım 😂
ZeydsMom Busraveikizler yemek yapmayi seviyorum genelde simdi hamileym tiksiniyorum o ayri. Ama bebek olduktan sonra temizlik yapmayi sevmedm cunku artik evin toplu haliyle daginik hali ayni. Ben biseyler yerine koysam oglum digerlerini yerle bir ediyor ondan artik temizliyi sevmiyorum 😂
Busraveikizler pasaklisinkukuli böyle her kadın hamarat olmalı çekip çevirmeli toplum baskısı beni yetersiz hissettiriyor
Busraveikizler Dolores eşim de yardım eder sağolsun ama ne zor iş evi toplu düzenli temiz tutmak yapana helal olsun
secondmylife Hergun düzenli yapıyorum mesela bugün yorgunum hastayım heryer dursun diyemiyorum, mesela salonda yerde oyuncak bile varsa gidip uyuyamam. Heryer toplu düzenli temiz olmalı. Hergun yapınca iş yükü de fazla olmuyor hiçbir yer birikmiyor kirlenmiyor.
Busraveikizler secondmylife maşallah benim her gün yapsam da yine çok birikiyor sanki çocuklar yemek yapmak temizlemek dağınıklığı bir yeri topluyorum diğer yer
eflin_bebe secondmylife Bende böyleyim kızım uyuduktan sonra benimde uykum geliyo ama dağıttığı oyuncakları toplamadan mutfağı toplamadan yatamiyorum sabah evimi derli toplu görmeyi çok seviyorum bunun için ne işim birikiyor nede temizliğim😊 @Busraveikizler
beyzzsenturkk_ Busraveikizler dün eşim izinliydi ev bal dök yalaydı bugun bi kalktık akşam bok götürüyor diyeceğim o ki evi o sekilde bırakıp babamlara geldim çok da şeyimde 😄
Ardenaden Busraveikizler mesela yarinin yemeklerni smdiden yapiyorm gunduz de sabh kalkarm hemen ortalik toplarm.hizlica butn evi toplarm snra kahvaltıya geceriz snra cocukrli doyuyrp hemen ev supurur toz alirim 5 dk snr syine ayni olr oglen uykusuna kddr ellemem uyuyacklri zamn toplarm yine aksmtlda yatmadn yine toplariz ailecek.her gun bi cekmeceyi duzenlerm mesela dun aksm buzdolabiniin icni sildim yemektn snra.2 gun once kizimin dolabini duzenledm yarn cocuklr uyuyunca 10 dk oglumun dolabini duzenlerm.aksmdn plan yaparım ve ertesi.gun o isi yaparm
Busraveikizler Ardenaden sizi tebrik etmekle birlikte okurken yoruldum ben çocuklar uyuyunca zihnnim darmaduman bir kahve içmek rahatlamak istiyorum gece kendime vakit ayırmak kitap okumak istiyorum böyle olunca haliyle evim de dağınık oluyor evime odaklanıp sürekli toplayıp temizlesem evin temiz oluyor ama kendimi ev işi yapan robot gibi hissediyorum sinirli oluyorum
bisusbe_ Sen bensin valla artık uğraşmıyorum canım erkenkalkmak istemezse kalkmıyorum bebeğimin uyuduğu saate kadar uyurum bulaşıkları sabahı bıraktığımda oluyor günlerce katlamadığım çamaşırlar da bazen askıda kurur bir ordan alır giyeriz eşimle 🤭 bir süredir artık umursamıyorum sonu gelmiyor
Ardenaden Busraveikizler hic sinirli olmayin bn mesrla yemek yaparken kahve yada meyve cayi yapiorm o sirada yudumluyorm.Mzuk dinliyorm istedgm bi programi dinliyirm.Gunduzde cocuklsr uyudgnda hic bir isim kalmadigi icn onlrla birlikte ya uyuyorm ya bisiyler okuyorm dinkiyorm izliyorm.Aslinda evi toplamak yarm.saat sure verin kendinize yarm saatte butun is biter ve her gun evi duzenli süpürürseniz pek isniz olmaz.toplasn 1 saate butn evin isi bitmis oluyor sabh ve tum gun bnm olluyor.Esiniz evdeyken yspin yemekleri aksmdn 2 gunluk sabhta kahvaltiiyi yaoin hzilica supurun inain bu duzene alisirsanz pratiklesiyor insan yarm saaate bitiyor