zehra0208 Kızlaar üç buçuk aylık bebeğim var ve reglim gecikti sizce normal mi? Ayrıca bebeğimi etkilemeyecek ve regl olmamı sağlayacak ne içebilirim?
Duyulurum zehra0208 hiçbir şey kullanmayın. İlk bir sene düzensizlik normal. Hiç olmamak dahi normal. Ben ilk doğum sonrası 8 ay hiç olmadım. Sonra üç ay duzensizdi. 1 yıl tamamlanınca düzene girdi. İkinci bebeğimde üç ay sonra regl oldum ve bu defa düzenli oldum
ikibebeannesii zehra0208 hormonlar kendine gelesiye kadar bazen gecikmeler olabiliyormus bende panik yapmistim ebe bana bu sekilde soyledi
atam1938 zehra0208 mor soğan suyu döngüyü düzeltir diye duymuştum bir kere denedim hamile kalmak için reglimi düzeltti
BurcuKucuk zehra0208 düzenli olarak emzirme gebelikten korumaz ne yazık ki 🥹 ilk 1 yıl düzensizlik olabilir ama korunmadıysanız bir test yapmanızda fayda var
Hiilyuss zehra0208 islikiden 14 gün sonra test yaparsan cıkıyormus. Emzirmek bit yöntem değil maalesef 4 aylıktı bebegim gebe kaldıgımda
SevimliHayaletCasper zehra0208 nasıl eşinizin suçu oluyor siz spiral yada hap kullanmak istediniz eşiniz engel mi oldu?
suheyla92 zehra0208 emzirmenin korudugunu düşünmüyorsunuzdur umarım. Esimin sucu diyorsunuz ama cekecek olan sizsiniz madem eşiniz oyle siz bir onlem alin? Haplar var ya da devlette ucretsiz spiral takılıyor. Duzensiz olmak veya hic olmamak ck normal benm oglum 8 aylik emziriyorum daha olmadim. Korunuyorum adet olmadim diye de korunmamak olmaz emziriyorum diye de.
zehra0208 SevimliHayaletCasper spiral takmak istiyorum dedim izinin vermedi kendisi de korunmuyordu 🤦🏻♀️
adaatuna zehra0208 eşinizin iznine bağlamayın sizin vücudunuz kararı sizi alakadar etmez sizin kararınız bu
SevimliHayaletCasper zehra0208 emzirirken kullanılan haplar var. Onlardan kullanabilirsiniz. Ayrıca spirali de eşinden izin almadan doktoruna söyleyip taktırabilirsin. Tabi eğer hamile değilsen
zehra0208 mahg hamilelikten önce kullanmıştım hap bi ara kilo artışı gözlemledim bide midem bulanıyordu
ikibebeannesii zehra0208 ben 3 gun filan gecikmistim hatta takvim uygulamasida kullaniyorum ama normal dedi ebe hatta onu dedikten sonra regl oldum🤭😁😁😁😁
ZeydsMom Valla ben hamile kalmisim sogan sularimi papatya caylarimi neler ictim ama regl olmadm hamileymisim. Yani hamileyseniz bile bunlari yaparsaniz bebek dusebilir. Korunmamissiniz sonucta. Ben korunuyordum diye ihtimal vermemistim ictim bu seyleri
zehra0208 SevimliHayaletCasper değilim inşallah 😁 birkaç gündür karın ağrısı var ama bir türlü adet olmadım. İlk evlendiğimde de böyle olmuştum polip varmış şimdi de ilişki sırasında ağrım oluyor ve geciktim belki yine poliptir