alinmom Hanımlar en güzel çiğköfteyi adıyamanlılar mı yapar yoksa şanlıurfalılar mı ben aşırı seviyoruuuum peki ya siz 🤤
Dmt-01 alinmom ben adıyamanlıarın çiğköftesini daha çok seviyorum oyüzden oyum adıyamana:)Bizzat gidip yerinde de yedim.kızım bayılıyo anne çok acı ama çok güzel diyor
tomvejerry alinmom Adıyaman da yapsa Şanlıurfa da yapsa çüğköfte çüğköfte dir arkadaş her türlü yerim 🤣oyum Adıyaman’a😅
Dmt-01 alinmom oo hemde nasıl makarnayı hep ankara alırız bikez markasına dikkat etmedim uzay temalı makarna gördüm uzay temasını seviyor diye aldım begenmedi onun tadı kötü dedi küçük hanım daha 5 yaşında
fdmmthn Urfa’da görev yapıyorum çok güzel yapıyorlar yumurtalı çiğköfte bayılıyorum. Güzel tarif verecek varsa bekliyorum
kader539_ Off canım çiğköfte istedi annemler urfalı cocuklar olarak biz doğma büyüme antalyalıyız çiğ köfteye hele yumurtalı köfteye bayılırım
alinmom Hanımlar ben çiğköfteyi güzel yaparım diyenler tariflerinizi bekliyorum. Geçen gün yaptım anam babam usulü kıvamı baya yumuşak oldu 😄
Yarim_Kilo_Kiyma alinmom Bence fark etmiyor. Önemli olan lezzetli olması. Ama çiğ köfte candır, gerisi heyecandır 😎