EypMom Kızlar yengem umreden geldi zemzem suyu istemiştim oğluma bunu verdi bu zemzemsuyu mu yoksa arapların içme suyu mu bilemedim buarada çocuklara zemzemsuyu içirilirmi içirilirse hangi dualar okunarak içirilir 🌸🌸🌸
Minigim38 EypMom zemzem suyu mu bilmiyorum ama ben içerken Fatiha Nas Felak Kulfu okuyorum iciiriyorum yada bebeğime iciriyorum. Bide bilgisi olan vardır zemzemi çoğaltmak için su ilave ediliyormuş nasıl yapılıyor bilgisi olan var mi
Dmt-01 EypMom şişenin kapağı nasıl hiç açılmamış kapak mı yoksa açılıp kapanmış mı kadın belki ordan su aldı içti şişesinede size zemzem suyu getirmiştir
ikierkekanasii Minigim38 Ben 5 litrelik suya zemzem döküyorum biraz çoğalmış oluyor o 5 litre zemzem suyu oluyor
Meri-Mel EypMom Şimdi baktım da amcam getirmisti üzerinde zemzem yazıyor ,ablam getirdi onda yazmıyor yani ben de gittim bize de verdiklerinde yazıyormuydu bilmiyorum ama umrecilere normal su vermezler ya
EypMom Meri-Mel evet öyle alınmış gücenemedim son kullanma tarihi falan var zemzemin son kullanma tarihimi olur töbe töbe
Sblatc EypMom öyle değildir inşallah bilmiyorum. Suyun üstünde bi karekod vardı baktım sipariş sayfasına yönlendirdi. Normal su değildir heralde
newmom2023 EypMom aşağı yeşil kısımda bir şeyler yazıyor sonra water yazıyor, baştaki iki kelime ne ? okunmuyor, Orada ne suyu olduğu yazıyor galiba