Tosbigim Oğlum ikidir dişi olmamasına rağmen emerken ısırdı tutamadım kendimi çığlık attım narin değilimdir..😮 Sizdede oluyor mu dişi olunca ne olacak ya.. 5 aylık..
Nur06 Tosbigim ayy aman dikkat et bendede öyleydi canımı alıyodu resmen sonra öyle yaptığı an kızdım ve memeyi kapattım vermedim bi süre öyle öyle bidaha yapmadı şimdiden önlem alın Bence dişi çıkınca durum fena bazen çok diş ağrısı olunca flan ısırıyor çok kötü oluyor 🥴
Gamzeciks Tosbigim çok canım yanıyor. Emzirmekten soğudum artık. En son bırakırken ısırıp çekip bırakıyor. Kızıyorum ağzına hafif vuruyorum ama her seferinde aynı şey. 2 dişi var. Sanki şuan ilk emzirmeye başladığım zamana dönmüş gibi acıyor canım.
Zeynebsmom Tosbigim diş geliyor hazırlanın bizim ki de öyleydi bi süre sonra 2 gece arkayla alt dişleri çıktı😍
Minik_mucizeem Tosbigim kaşınıyodur annesi ondan benimkinin 2 dişi var arada yapıyor bişiye sinirlenirse falan☺️
Siyahbeyazl Nur06 Yanlis, aksine zor olsada tepkisiz kalmakdir cunku biliyorki isirirsam ilgisini cekebilcem ve devam ederler internette daha ayrintili yazar (doktor demisti bana)
Nur06 Tosbigim yok canım pes etme hemen çok çabuk öğreniyorlar canının yandığını belli et cezalandır bi şekilde bidaha yapmaz 💚 o minnak dişleride neşter gibi 🥴😅
Umutegem Gamzeciks cnn bizde de aynıydı artk yara olcak şekildeydi ısırdığında ya memeyi vermiyorum yada hafifçe burnunu skiyorum. Ya da olmuştu göğüslerim zeytinyağı sürdüm rahatlamıştı çok şükür şuan ole degl
katmerliana Tosbigim ahh canım sen bi de onu ilerleyen aylarda gör dişleri çıkınca da ısırıyorlar öyle yaptığında a Yüz ifadeni değiştir acidigini belirt zamanla anlayıp bırakıyorlar bir de göğüs ucu kullanabilirsin isirmanin acısını yansitmiyor
Usakliomer Tosbigim disi var tabiki ama altta😄😄 onlarla isiriyor. Sen bi de disler gelince gör keser bile kanatir gik in cikmaz cunku tepki verince yine yapiyolar
Nebicimanne Tosbigim oluyodu disi varkende yapiyodu ama tepki gostermedim yada memeden aldim artik yapmiyor, muhtemelen sizin bebeginizin dis etleri kasiniyodur ondan yapiyo olabilir
Gulfem07 Tosbigim benimki 15 günlükken ilk defa tuttuğunda mememi bir ısırdı anam dedim bu çocuğun dişi mi var 🤣nasıl bağırmışım çocuk da korktu 🤣baya gülmüştük eşimle.