Newmomm345 Kızlar muhteşem yüzyıl izliyordum yemek yaparken, ütü yaparken, yemek yerken vs bitirdim şuan büyük boşlukta hissediyorum 😓 Var mı önerebileceğiniz entrikalı eski veya yeni farketmez diziler boşluğumu doldurayım teşekkür ederim şimdiden 🩷☺️
beyzzsenturkk_ Newmomm345 en eski dizilerden umutsuz ev kadınlarını izliyorum tekrar tekrar tekrar en son kızım doğduğunda başlamıştım şimdi tekrar başladım her yıl izliyorum 😄😄😄
uykusuzanne__ Newmomm345 aşkı memnu adını Feriha koydum cennet mahallesi emret komutanım bunları izliyorum arada
birbalannesi099 beyzzsenturkk_ ya en son o ölen kadın ne için intahar etti allahaskina biri söylesin lütfen
Gozdeklnc20 Vakit bulabilip bir şeyler izleyenlere helal olsun imreniyorum 😂 ben duş almaya vakit bulamıyorum da 😂
Newmomm345 Gozdeklnc20 kaç aylık bebişiniz ben ilk zamanlarda zorlanıyordum da şimdi daha rahatım 😂 10 aylık benimki
Oli Newmomm345 yenilerde kizilcik serbeti, kizil goncalar,kirli sepeti. Eskilerde yasak elma, ufak tefek cinayetler, ucurum. Ben bugun dadi ya basladim gulben ergenin 😀😀
denizalismom Newmomm345 biz eşimle akşam çocuk uyuduktan sonra ezel i izliyoruz tavsiye ederim çok güzel bi dizi
Newmomm345 denizalismom ezeli de bitirdim ama hatırlattınız şimdi tekrar başlayabilirim efsane dizi ya
caylavyu Newmomm345 Yaprak dökümü Avlu Avrupa Yakası Genelde bu üçlüyü izliyorum birşeyler yaparken 😀