minikveannesii 11 ay 27 günlük sizce neden olmuş olabilir benim aklıma çok takıldı da ilk çocuğun bir bilgim de yok
3kedili2bebekli minikveannesii fırçalıyor musunuz, inek sütü veriyor musunuz, kan damlası veriyor musunuz hangi damlayı kullanıyorsunuz, biberon kullanıyor mu
ilaydoga minikveannesii aynı sorun bizde de oldu ağız içinde iltihap olmuştu pamukçuk onun için ilaç kullandık ondan sonra sarartı kaldı siz geçirebildiniz mi acaba
minikveannesii 3kedili2bebekli fırçalamıyorum sütü sadece pankek gibi şeyler hazırlarken kullanıyorum diğer türlü içirmiyorum mama içiyor biberon kullanıyor kan damlasını bırakalı 2 ay oldu
3kedili2bebekli minikveannesii gece beslenmesini kesmelisiniz ve akşam son mamadan sonra dişlerini fırçalamanız ondan oluyor
Nikita minikveannesii fırçalamalısınız. Benim kızım avokado yer yemez diş etlerinin olduğu kısım sararıyor. Hemen fırçalamasak da zor çıkıyor
elifsesiz Mutlaka fırçalamak gerekiyor ya biz ecowellin macunu ve fırçasını kullanıyoruz baya memnunuz alabilirsiniz