Migrenimtutuyovalla yirmiikikasim23 Dengeyi kurmak önemli cillop gibi her iki meyveden de alıyorsun bir sıcak bir soğuk 😂😂
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon aynen kanka kışa denk gelince soğuktuk haliyle ilkine kasımda kaldım ikinciye eylülde kaldım buralar buz kesiyor o aylarda hatırlıyorumda titreye titreye yaptiydik puahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak kanka ben temmuzda hamile kaldım da 😁😁😁biz yeni klima almistik. görmemişin kliması olmuş tutmuş 18e turboyla çalıştırmış aslan kocam yiğit kocam😁😁😁😁ben bi hasta oldum üşümekten 😁😁😁temmuz ayında klimanın sıcağını açmıştım 😁😁😁tabi iş işten geçmiş yoksa kesin oğlum olurdu o üşümekle😁😁😁😁
Birhaziranhikayesi dobemolminor insanın zeka seviyesi sorduğu sorulardan belli olur derlerdi şuan inandım. Soru sormadan önce düşünseniz belki ortaya farklı cümleler çıkardı 😂 erkek bebek formülü diyor ya delirirsin Cenab-ı Allah ın işine de karışır oldular skfkdfkdkf
Kucukkiz Birhaziranhikayesi Size yaziyorum da, aslinda butun lincleme duskunlerine yazmak isterdim. Ne kadar gereksiz cevap bu. Sorulan soruyu mu anlamadiniz acaba? Soran kisi buna inandigi icin yazmamis. Bence okudugunu anlama ile ilgili test cozun biraz.
milletsanakanalizemiolacak Migrenimtutuyovalla aynen ama 3. Cocuk fikri bana cok uzak eger olur bir gazla yaparsam her yeri isitcam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon bak işte kesin ondan kanka yoksa erkek doğururdun dünür olurduk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak 😁😁😁😁yapacak birsey yok. Artık önümüzdeki maçlara bakicaz beybi😁😁💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
yirmiikikasim23 milletsanakanalizemiolacak petekleri koklemistik biz ya kesin onun etkisi 😀😀😀😀 o yuklu faturalar bosuna degil shhsjs
milletsanakanalizemiolacak yirmiikikasim23 ahahahahahahahah biz lde gariban gibi titredik titredik napalim nasil isinalim derken bir baktik cocuk yaptik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
coffeewithgummastic kimlergeldikimlergecti çok mantıklı 🤣🤣 o zaman Şubat -mayis arası doğan bütün bebisler erkek olurdu 🤣🤣
milletsanakanalizemiolacak coffeewithgummastic may8sta doğurdum kız oldu kışa doğru buz gibi havada yapinca kiz oluyomus 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
kimlergeldikimlergecti coffeewithgummastic ogluma şubatta hamile kalmam dışında bir sorun yok hava buz gibiydi hic sicak bir ortam yoktu afsgdg tez çürüdü🤣🤣🤣
milletsanakanalizemiolacak yirmiikikasim23 bende petek yok ya soba ve alttam ısıtma var 3. Cocugu yaparsam köklicem hepsini 🤣🤣🤣🤣🤣🤣