Smyyzngn Merhaba hanımlar d vitamini kullanıyor musunuz bebeğim 6 aylık oldu ben kullanmıyorum bi sakıncası var mı acaba
Ikram Smyyzngn neye dayanarak kullanmyosun cnm kullan tabi bingildagi icin ve vucudnun ihtyci varki doktorlar veriyor ?
Cagla96 Smyyzngn bebeklerimiz güneş ışığından faydalanamıyor maalesef mecbur bunu takviye olarak vermeliyiz. Kemik gelişimi içinde cok önemli. Her gün verilmesi gerek unutuyorsanız telefonunuza bi alarm kurabilirsiniz
Berkanelif Smyyzngn hem kemik gelişimi hem bıngıldağın kapanması için çok önemli zeka gelişimini bile etkiliyor kesinlikle kullanmalısın 6 aya kadar vermediysen geç kalmadan başlayın derim ...
Ss18 Ben vermeye calisiyorum ama veremiyorum ki.... 35 gunluk bebegim. Agzindan cikartiyor hic gitmiyor yani mideye 😓 napicam bi akil verin nolur
Berkanelif Ss18 emzik alıyosa ilacı ver emziği tak ağzına biraz emsin gider midesine ben öyle yapıyorum
Ss18 Berkanelif cok mantikliii pek emmiyor ama yinede oyle yapicamm cook sagolun. Bir de nasil veriyorsunuz agzina d vitaminini?