Cansu10 Klomoks antibiytik kullanıyoruz kızım 13 aylık göbeğinde biraz kızarıklıklar olmuş ondan kaynaklımıdır antibiyotik kullanıp başına gelen oldu mu
nzlkc Cansu10 bizde bronşit yüzünden hastanedeyiz. Macrolu veriyor hastane antibiyotik olarak. Çok öksürdü bizimkide onu aldıktan sonra. Dokunup dokunmadığını vücudunda kızarıklık olursa anlarız demişlerdi. Alerji yapmıl olabilir ilaç size
Bravewomen Cansu10 klamoks 4 yasindaki oglum kullandi alerji yapri vucudu kirmizi noktalar doldu hastanede yattik bu yuzden
Arelyusufayaz nzlkc Ya benimkinede doktor biraz bronşit var dedi makrom verdi ve çok öksürüğü olmaya başladı sizinkinde neden oldu acaba öksürük 8 aylık bizimki ?
Bravewomen Cansu10 evet vucudu komple kirmizi dokuntu yapti ilk gun cok az di goturmedim doktora, sonraki gun cogaldi ve kabardi iyice.. zaten hastaydi oksuruyordu atesi vardi doktor hasta diye vermisti surubu..
Cansu10 Bravewomen çok geçmiş olsun biz 3 gün kullandık ilacı sadece göbeğinde var şuan ateşimiz yok. İlacı da vermedim umarım kendiliğinden geçer
Bravewomen Bsrumt55 yok canim atesi ilaci kullanmadan da vardi antibyotigi kullanmistik 2 veya 3 gun vucudu dokuntu yapti atesi hasta diye olmustu
nzlkc Arelyusufayaz benimki daha 2.5 aylık. Ben hastalandığım için hastalandı oda. Bizide 4 gün boyunca ilaç verip gönderdiler. En sonunda çocuğum tıkandı. Öksürükten nefes alamıyordu. 2 gündür hastanedeyiz