Beyazgul_06 Merhaba zinco damla kullandıktan sonra bebeği huzursuz olan,çok ağlayan var mı? Damlayı damlattıktan sonra ne uzun süreli emiyor ne de ağlaması duruyor.Yani ben damlaya bağladım ama bilemiyorum ondan mı?
hlyhlykoc Beyazgul_06 benimde baska marka ile birgün kullandım aynısı basıma geldi cocuk çok huzursuz oldu. Artık yarı kakasıyla yarıda agız yoluyla attı öyle rahatladı bende korkuya bi daha veremedim. Şuan ise masaj yaparak gazını cıkartıyorum tabi geceleri uykulu oldugu için cok zorlanıyor cıkartmakta😞
Gamzebysl Beyazgul_06 Benimkide ayni şekilde oldu ilk verişmde araya bir gun koydum tekrar verdim yine aynısını yaptı sonra çöpe attim içinde alkol varmış çünkü
Beyazgul_06 Gamzebysl hadi ya demek ki ondan mı yapıyor ? Hiç faydasını da görmedim zaten.4 gün oldu gerçi ama yarın kullanmayacağım dedim artık
Gamzebysl Beyazgul_06 Biagaia probiyotik zaten .relactaz her annenin sütünde lactoz vardır biraz da olsa oda gaza sebeb olur . Şöyle solim benim bebeğim bu sitedeki en gazlı bebek olabilir 😣 bizi bile rahatlattiysa size de iyi gelir diye dusunuyorum
Dildeniz Beyazgul_06 ben uzun süre kullandım hiç öyle birşey yaşamadım yani ağlaması başka birşeyden de olablir