Mnli inci86 diş için de pembe kurdeleli pasta yapmıştım uçan balonlar ve diş balonu ile odasında pembe panel var önünde çekim yapmıştık ama şimdi misinaya çiçek bağlıyorlar ya çiçek yerine kurdele bağlasaydım keşke diyorum
Mnli Dedektifgadget internetten aldım ama her yerde var eminönü ya da böyle parti malzemesi satan yerlerde papatya folyo balon yazın
Sevvl inci86 bem evde cekım yaptım sadece ama doğum günü basıt balonla ypsam o kadar tutmazdı bebegınızın cinsiyetı nedır
Tubaalprsln ffatma1 Bende kararsız kaldım yıldız düşündüm renkli pek yoktu olanlarda pahalıydı vazgeçtim 😃
Tubaalprsln ffatma1 çok güzel olmuş canım nice yaşları olsun benimki erkek olduğu için pek bişey yok geçen sene organizasyon tutmuştm bu sene sade olsun istedim
Mnli mavilimorcicek1 little honey bunnies markası ama sanırım artık yok çünkü ben elbiseyi aldığımda bebeğim 2 aylıktı 😂 ama papatyalı elbise çok markada var defactoda ve le mabellede görmüştüm en son
ffatma1 Tubaalprsln teşekkür ederim canım çöm sağol erkek çocuk içinde var atıyorum canım işine yarar umarım