tazeanne98 Kızlar 8 buçuk aylık kızım var. Kendisi üstünü örttürmeyi asla sevmiyor. Bu yüzden 2.5 tog tulum aldım. İçine de kollu zıbınla tayt giydiriyodum. Evimiz yanıyor 22 ila 24 derece civarı ama sabah uyandı burnu tıkalı ağzından nefes alıyor sırtında hırıltı var. Sesi değişmiş. Enerjisi yerinde. elimden acaba tulumun içine bi kat daha mı giydirsem diye düşünüyorum. Neden olmuş olabilir? Dışarı çıkmıyorum genelde hep evdeyiz. Gittiğimiz yerlerde grip olan olursa yaklaştırmıuorum.
mysozclk tazeanne98 benim evimde o derece ve 2 bucuk tog la yatırdım 1 gece terledi belki terle sogu olmus olabilir cunku kalın 22 24 dereceye 2 tog ideal ben bi daha yatırmadım zaten asırı rahatız oluyor giydirince
josephine_ tazeanne98 aşırı giydiriyorsunuz bence terliyordur üstünde soğuyordur bebeleri soğuk hasta etmez sıcak hasta eder
ebru3457 tazeanne98 kalın giydirmişsin terlemiş olabilir ya tulumu değiştir yada içine zıbın giydir sadece evin ısısı da iyi birde sıcaktan oda da kuruluk olabilir nemlendirici vs kullan canım
eflininannesi55 tazeanne98 bende tog değeri çok fazla benim kızım sıcağı hiç sevmiyor ince tuluml yatıyor bi sıkıntı yaşamadım ama terleyince hasta oluyor
Baharttttt Çok kalın 2,5 tog 20 derecenin altına düşerse giyilmesi gerekir. Çocuk gece terliyor teri soğuyor ondan böyle oluyor bence. 1 tog tulum içine uzun kollu zıbın ile yatırıyorum bazen çorap bile giydirmediğim oluyor gayet rahat uyuyor
Hiilyuss tazeanne98 ozaman ciddi derece kansızkık oroblemi var🤔 bu havada böyle giydiriyorsanız kışın iki tane 2.5 tog üst üste mi giyecek 😂
2124 tazeanne98 Cok sicak cpcuk için o tulumlar cok sıcak oluyo direk kolsuz zıbın ve bez olsun sadece
AbEsMu130125 tazeanne98 burnu tıkanmıştor sadece burnunu açın hiç biseyi yoktur insaAllah benim kızımda 8.5 aylık oda bazı sabhalar öyle uyanır tabi burnunu açmama da izin vermiyor ama sonradan çıkarıyor bı şekilde
tazeanne98 Hiilyuss iyide ben buluz ve pijama giysem bile yün yorgana sarılıp yatarım üstünü örtmüyorum ki bu tulumu ona yorgan olsun diye aldım ben
tospikannesi_ tazeanne98 tog çok kalın 24 derece bir eve 1 tog yeterli üstelik zıbın ve tayt giydiriyormuşsunuz yani hasta olması çok normal bebek soğuktan değil sıcaktan hasta olur 2.5 tog 18 derece ve altı genelde Birde benim de evim 22-24 derece ben kızımı oldu bitti bebeklerinde beri üstünü örttürmez ama pijama takımı ayak çıplak yatırırım 2 yaşına geldi daha bu yüzden hasta olmadı hem rahat hemde aman kalın geldi terledi aman ince geldi üşüdü derdi yok