TeomaninAnnesi esraes yalnız degilsin. 9ay14 gunluguz 2 haftadir uyku nedir bilmiyorum. Ben dayanamıyorum onun bünyesi nasil dayaniyor anlamis degilim😒😒
busragggg esraes 8 ay 9 gün 6. Aydan beri uyumuyor 8 de zor diyorlardı 9 dan umutluydum sizin bu postu görene kadar 😅
eylm1 esraes uyumuyor bizimki de gece sürekli bi hareket kalkmaya çalışmalar… yanımda yatırıyorum hemen kalkmasını engelleyeyim diye sürekli sağa sola dönüyor
haticess0 esraes bırakın uyumasın ,benim oğlum da 9 aylık uyku probleminden çok şikayetçiydim çok zor uyurdu şimdi bir haftadır hasta sürekli uyuyor halsiz yaramazlık yapamıyor öyle özlüyorum ki o günlerini keşke sağlığı yerinde olsa da uyumasa :(
esraes busragggg gözünüzü korkutmak istemem ama ben 9 da gerçekten çok yoruldum şuana kadar bi şey görmemişim gibi oldum, ilk zamanlar hariç tabi
Annisi24 Ayy bizde 9a girdigimiz anda uyku gerilemesi hemen başladı resmen gece sürekli kalkmalar gündüz uyku süresi azaldı ne zaman gecer tahminii
merveslamn Valla herkes benim yaşadığımı yaşıyormuş balımın 7 .ay düzeni bi bozuldu toparlayamadık uyku düzenini şuan 9ay 15 günlük 23.19 yeni uyudu daha gün boyu hiç uyumuyor bakalım ne zaman bitecek süreç
esraes merveslamn merveslamn Allah yardımcımız olsun. Benim gibi memlekette olmayıp desteksiz büyütenler için çok zorlanıyorum
merveslamn esraes Şuan saat 1:43 bebem uyumadı 2 sattir ger yolu deniyorjm gün içinde bi uyku yaptı bu ay basıl bi ay tam kendimize geldik yüne değişti herşey