elo Serimzrk gunduzleri anason cayi kimyon cayi ic kendin 1 cay kasigida ona ver cok faydasini goruceksin
Serimzrk Kaganpasa20 doktora sorcam bnde 😞 bnm oğlan çok değişti ya artık gece uyumuyor hep kucak istiyor gaz da değil bu çünkü öyle ağlamıyor hiç uyumadım çok yorgunum 😥
ElifKaratas cokcocuklu yok canm şeker atmıyorum ben cezveye 1 tatlı kaşığı Kimyon bir tatlı kaşığı rezene atıyorum sıcak suyla demliyorum bir sabah bir akşam 2 bardak içiyorum
ElifKaratas cokcocuklu at az bişey ama öyle de tadını düşünemiyorum 😀😃😅😅 burnunu tıka tek seferde dik
dddy Ben eve geldiğimiz ilk gün içmiştim yavrum sabaha kadar feryat figan ağladı bir daha da ağzıma sürmedim 😒
MeltemErgn Serimzrk bildim seni happymomda uyuyamayan kız😂şimdi uykular nasıl😅bol kımyonlu tuketırsen yemeklerını cok sorun olmaz gibi
Serimzrk MeltemErgn durum aynı 😂 yine uyuyamıyorum ama en azından ağrım yok bebişim kucağımda daha ne isterim 😂❤️
Merrcimek Serimzrk Bana da doktor herşeyden ye ne huzursuz ederse onu yemezsin demişti. Ben de salak gb bir bardak kola içtim. O gece gazdan perişan oldu. Çok üzüldüm
Ecocan Serimzrk arastirinca daha cok kafan karisir cnm bi sitede süt yapiyo yaziyo bi sitede gaz deneyerek ogrencen artik az cok gaz yapan seyler belli ztn benimkide 3 ay 12 gunluk bisey yemeye korkar oldum valla