kirpapatyasi19 17 aylik oglum var sabah kahvaltisi ne hazirliyorsunuz benim oglan yumurta cok seviyor haslamisini kizartmasini omlet falan yapiyorum ama sikildik hep ayni seyler sizler neler hazirliyorsunuz fikir verin kizlar bana
3kedili2bebekli kirpapatyasi19 yumurtadan tost yapiyorlar, pankek olabilir krep olabilir, e zaten melemen olabilir
Deletedmom_216 kirpapatyasi19 salcali olabilir, domates soslu olabilir. Bebekler ne zaman mantar yiyebiliyo bilmiyorum ama nantirli omlet de olur. İspanakli omlet de olur☺️ mantarli cok iyi oluyo cocugunuzun syina gore verilmiyosa da mantar kendiniz yapin cok guzel oluyo ☺️
butterflyy_ kirpapatyasi19 valla 15 aylık yumurta alerjisi var hergünümüz avokado meyve püresi tahıllı hurma incir erik dut kurusu vs onları kaynatıp yulaf ezmesi ile karıştırıp veriyorum
usenmedimyaptimbirvelet kirpapatyasi19 patates rendeleyip içine kaşar yumurta ekleyip tost yapabilirsiniz
kirpapatyasi19 butterflyy_ oylemi hicmi vermiyorsunuz yumurta biraz da yese bisey olurmu acaba bunun tahlil yaptirdiniz o zaman
annekko kirpapatyasi19 kuymak, patates kızartması, menemen, pankek yada krep, patatesli yumurta, karamelize soğanlı yumurta yediriyorum. Bazende tost.
butterflyy_ kirpapatyasi19 ağır atlattık alerji testi yaptırdık pozitif çıktı süt ürünleri 12 aydan sonra başladık yumurta ikimizede yasak
ikiprensannesi12 kirpapatyasi19 ıkı oğlumda o sekılde kahvaltı ındırıyorum yemiyorlar patates de eskısı gıbı yemıyorlar menemn pankek tarzı şeyler yemiyorlar bende bugün ıkısıne yoğurt ekmek verdim hahahhaha tabaklarını bıtırdıler 😀😀😀😀
kirpapatyasi19 ikiprensannesi12 kac aylik seninkiler en guzel seyleri yemiyorlar yogurt ekmek yiyince yemedikleri yiyeceklerin degerlerini anlarlar😃
Ipek-kizin-annesi kirpapatyasi19 yumurta peynir dere otu yeşil soğan biraz yogurtve unlu karıştırıp arkalı önlü pisiriyordum Börek gibi oluyor yumuşacık tavsiye ederim
alinmom kirpapatyasi19 bende bebeğime hep değişik şeyler yapmaya çalışıyorum bu ara yemiyor üstelik analık işte belki yer ümidiyle tarhanalı omlet yoğurtlu omlet ıspanaklı yumurta mücver