Naz-K Oğlum 2 gündür çok kötü pişiği oldu. Geçmiyor. Bugün acile gittik doktor locoderm verdi. İyi gelir mi ? Kullanan var mı ? Tavsiye edeceğiniz , hemen geçti dediğiniz bir yönteminiz var mı ?
askbebegimmbenim Naz-K ya bende burda bekliyim çok kötü olmuş kabarcıklı kabarcıklı hem kızarık hem sivilce gibi şeyler var küçük küçük neden oldu anlamadım.
nrslkrky Naz-K bepantol pişik kremi der tek geçerim çocuğumda öyleydi su toplamış soyuluyordu 2 günde topladık çok şükür
Brc-gkc askbebegimmbenim ya çok üzüldüm benim kızım da aynı şekilde olmuştu tarif ettiğiniz gibi doktor mantar olmuş dedi mantazol diye bir krem verdi sabah akşam ince tabaka halinde sürün dedi bir hafta. Ondan fayda bulduk
bebisim67_ askbebegimmbenim kesinlikle travazol alın aşırı kanamalı pişikleri anında geçiriyor mucize
yokcanimbenalmiyim Trosyd krem kullanmıştım kızıma ishal olduğu zaman çok kötü pişik olmuştu çok çabuk toparladı
meltem4555 Naz-K sünnet ettirdiniz mi acaba? Benim oğlumda da oldu pipisinin çevresinde özellikle, kabarcıklı ve geçmiyordu, sünnet derisi iltihabı dedi doktor, iki tane krem vermişti karıştırıp kullandık, geçince de sünnet oldu.
Naz-K meltem4555 merhaba , sünnetini 3,5 aylıkken yaptırmıştık. Bugün doktora gittik, doktor büyütülecek bir şey değil dedi travazol verdi 1 hafta sürün dedi. Ama sildiğim yerler kanıyor felan öyle kötü
burcinrafet Naz-K yeğenimin öyleydi günlerce geçmedi anne sütü ve vazelin karıştırıp sürdük birde bezi bagladikdan sonra pipi altından kenarlardan genişletin arada kalmasın yani onunda etkisi var
aysecbnoglu1 Naz-K hamazinc ve mavi hametan karıştırıp sürmelisiniz her bez değiştirdiğinizde bide bebek pudraları yerine mısır nişastası içinde ne var bilmiyorum ama direk azaltıyor pişiği ve travazol çok etkili kullanımı biraz riskli günde 1 kere ince tabaka halinde kullanabilirsiniz
mavili_kelebek Çiğ yumurtanın beyazını sürün 10-15 saniye açık kalsın kurusun bezini öyle kapatın. 2-3 sefer tekrarlayın anında geçiyor.
gulsah60 Ben sudocrem kullandim benim kızıminda cok kötuydu pamukla sildim kuruladim kremi yogun sürdum 2 gunde atlattik cok şükür gecmis olsun
Aselmina411 Naz-K ıslak mendili yıkayarak kullan ve Trosyd kremi kullan sabah akşam gün içinde sudocrem bize eczacı öyle söyledi