momsipek 5,5 aylık bebeğim uykusunda hıçkıra hıçkıra ağlıyor son zamanlarda daha sık yapmaya başladı sizce neden bi yeri mü ağrıyor acaba sadece gerçekçi cevaplar olursa sevinirim teşekkürler
momsipek momsipek 5 ay kontrolünde kan idrar karın ultrasonu falan herşeyine baktı doktor çok şükür sağlıksal bir şeyi yok uyanmıyor uykuda ağlıyo bazen bağırarak ağlıyor hatta korkuyorum uyandırsam mı napsam bilmiyorum dua okuyorum ama bilmiyorum bunın açıklaması ne başına gelen oldumu
iremaydmr momsipek gaz sancısı devam ediyor olabilir biz dün gece bu şikayetle acile gittik röntgen çektirdik aşırı gaz ve kaka birikimi varmıs lavman yaptık ve rahatladık
civciv53 momsipek canım naptın götürdün mü doktora bizimde yarın kontrolümüz var kızım 3 ay 7 günlük ilk defa uykusunda bir anda ağlamaya başladı susturamadık suyu çok sevdiği için banyoya götürdük sakinlesi ama neden böyle oldu anlayamadık
momsipek iremaydmr uyanmıyor ama uykusunda ağlıyor yani sanki rüya görüyor gibi bikaç gece olmamıştı şimdi yine olunca korkmaya başladım artık ultrasonda gözükmemişti aslında bakıldı da ama
momsipek iremaydmr röntgen dr mu istiyo yani çekmezlerse şimdi boşuna gidip gelicez şehir hastanesi de çok uzak başka çocuk doktoru yok bu saatte
momsipek civciv53 ılık suda sakinleştiyse gaz olabilir sizin de bizimki birden değil uyurken ağlıyordu damakları kaşınır hatta ağrırmış bu dönem 5 ay 25 günlük olduk ara ara çok kaşındığı zaman yine oluyor maalesef diş patlayana kadar böyle olabiliyor Muş
amineaksoy63 Benimde bebeğim uykusundan birden agliyo bagirarak bende anlamadim bilenler nedenini yazarmisiniz
civciv53 momsipek suya sokmadık sadece banyoya götürüp fiskiyeden suyu gösterdik sakinledi çok seviyor normalde suyu. Hatta gözlerini açtı o zaman uyandı ağlamayı bıraktı. Doktorumuzda gaz sancısı olabilir dedi ama değişik birşeydi ya uyurken bir anda başladı ve hala uyuyordu
momsipek civciv53 bizim geçti uykuda ağlamalar gün içinde aşırı derecede ısırma el sürekli ağızda bağırma başladı . Dişler maalesef onları çok acıtıyor bizim için az bi ağrı da olsa . Bu yüzden dr tavsiye etmese de tetagil diş tozu aldım çok huzursuz olduğu zaman parmakla masaj yaparak damaklara uyguluyorum bi süre sakinleşiyor en azından o ara uyutuyorum hemen