Sizden-biri egee_momm aylık 100 gb ya 10 tl ye alabilirsiniz o kadar rahat ki benim tellerin başına sürekli bişeyler geliyor hep yenileniyor tüm resimler gidiyor ama Google fotoğraflar hayat kurtarır😂
cry_babies egee_momm gitmez eşim silinen fotoğraflarını öyle kurtarmıştı icloudan çıkış yapıp geri giriş yaparak askerlik fotolarını geri getirdi . Bende X varken bi kaç kez tamir gördü o zaman sıfırlandı vs iCloud A giriş yaptığımda fotolar duruyordu
ebruegehan egee_momm Türkcell’in life boc u var bende foto video rehber tüm yedekleri saklayabiliyorum aylık yıllık paketleri var uygun
Morzambaklar egee_momm İCloud yükleyin oraya atın sonra diğer telefonda yada yaptirdiginizda iCloud ile tekrar yükleyebilirsiniz
kubra00k Herhangi bir bilgisayara ıtunes indirin. Ordan bilgisayara bağlanın , fotoları ya bilgisayara yada aldığınız belleğe yükleyin saklayın. Itunes kullanmayı foto yüklemeyi youtubeden bakın. Ben öyle yapmıştım
crybaby egee_momm ben google fotoğraflar kullanıyorum ıcloud ücretli olduğu için yedekleme yapmıyorum belli bir yerden sonra