Gizemderinlina Kızlar akşam normal bi şekilde yattım sabah kalktıgım da sol ayagımın çeşitli yerlerin de kına vardı kına yakılmıs ayagıma ? Hiç basına böyle birşey gelen var mı neden olur bi fikri olan ürperdim valla sabahtan beri
MuhammedAmine Gizemderinlina banada olmuştu Elimde Arapça harfler vardı sabah uyandığımda . Bu konu ile alakalı Nihat Hatipoğlu’nun bir videosu var izlenmenizi tavsiye ederim
Sakura-chan Gizemderinlina birçeşit mantar hastalığı . 2-3 gğne geçiyormuş. Burada bunu yazan çok anne oldu . O postlardan öğrendim bende
SevNurRel Gizemderinlina Valla halk arasında melekler kına yakmış derler... Tıbbende geçici bi şey olduğunu biliyorum.
Gizemderinlina MuhammedAmine korkulacak birşey yok değil mi bgn beni çok korkuttular oda da yalnız kalmak istemiyorum o derece
MuhammedAmine Gizemderinlina yok aslında çok güzel bir anlamı varmış korku anınızda meleklerin sizi koruduğuna dair bir nişanesiymiş. Mantarda diyorlar hangisine inanmak istiyorsanız sizin tercihiniz 😊
Gizemderinlina MuhammedAmine tamamdır çok teşekkür ederim ben kötü düşünmek istemiyorum rabbimin güzelliği olarak görüyorum
Ertugrulun_Annesii Gizemderinlina hic korkma benim de ellerimde olmuştu.. meleklerin kına yaktığını soylemistiler.. gerçekten de kına gibi kokuyordu.. yikadikca rengi de açılıyor.. kokusu da gidiyor.. ama güzel bişey 💜