ENERCII Kmlll instagram kazanç sağlamıyor ki? 30 bin takipçi üstünde olursa influencer başvurusu yapıyorsun ister Trendyol ister Hepsiburada. Ben Trendyol ile çalışıyorum kazancı güzel
Kmlll ENERCII peki sana aylık mı yatıyor arada mı yatıyor hesabına aylık gelir ne zaman elde ediyorsun hepsiburadaya başvuru yapmadım trendyola da biraz daha takipçimin olması lazım
ENERCII Kmlll ay sonu yatıyor canım 3. Ayım oldu. Başvurusu süreci biraz uzun sürüyor. Başvuru yaptıktan sonra bir ajans ile anlaşıyorsunuz onlar sizi yönlendiriyor. Hangisi ile çalışmalıyım dersen Trendyol derim. Gerçekten güzel kazanç sağlıyorsun
Kmlll ENERCII o zaman sabırsızlıkla bekliyorum 30 bin olmayı bu arada ben o zaman seninle buradan yine iletişime geçsem olur mu sana yine takıldığım ve merak ettiğim birşeyi sorarım teşekkürler
ENERCII Caglab yani 4 sene olacak sayfayı kullanalı o kadar şey öğrendim ki 😂 yani sayfayı güzel yönetirsen sıkıntı yaşamıyorsun. Bende hiç yaşamadım. Hakaret etmediğin sürece hiçbir şey olmaz
kirikkalp ENERCII şuan bence aşırı yüksek çekiliş ücretleri ? Benim elimde bir fırsat var ama ya sıfırdan sayfa açmak yada büyütmek
Mervegggg ENERCII merhaba hangi sayfanın çekilişlerine girdiniz acaba? Bir de çok düşüş oldu mu inşalar hemen takibi bırakıyor sonuçta ve bot takipçi falan mı geliyor aktif mi bilgi verir misiniz bana?
Minik123m ENERCII peki link bırakınca para kazanmak icin illa satin almalari mi gerekli yoksa sadece tiklamayla da para kazaniliyor mu