winchestera Bty5 hemde nasıl oldu doktora gittim kireçlenme dedi fıtık başlangıcıda var bazı günler sabah yataktan kalkamıyorum bel ağrısından bir de aşırı kilo almadım hamilelikte şimdide eski kilomdayım ona rağmen
AslanKadini_ Bty5 yüksek bel iç çamaşırı yüksek bel saran tayt bana çok iyi geliyor sezaryenden sonra ağrımı kesiyor böylece usutmuyorum da
momsipek Bty5 sık sık oluyo ikisi de sürekli devam etmiyor allahtan ağır işler yapmamalısın. Korse kullan mutlaka dr un izin verdiği an başla benimki 5. Gün kontrolde takabilirsin demişti yaz olduğu için kullanmadım son zamanlarda kullanıyorum gerçekten etkiliymiş korse
Anonim18 Bty5 8 ay oldu hiçbi ağrım olmadı çok şükür göbek içinde annem eve gelir gelmez sarmıştı beni sonra korseye geçmiştim sarkma gibi bi durumda olmadı korse takabilirsin gün içinde
melozi Epidural mi oldunuz acaba? Genelde epidural olanlarda kalıcı bel ağrısı şikayeti duyuyorum. Ben de epidural denendi ama tutmadı o yüzden genel olmak zorunda kaldım. Bel veya sırt ağrısı yaşamadım çok şükür
Bty5 melozi belden iğne vurdular aşağısı uyuştu işte epidural mı oluyor bilmiyorum o karıncalanma hissi büyük bir ihtimal ondan
nursnmh Bty5 3 aylik olduk bel dirt agrimiz azaldi ama bazen omuz agrim gelip gidiyor Egilip iş yaptigim zaman öyle kitleniyorum o cok zor oluyor Sarkan ve haritaya dönmüş göbeğimi görmemek için aynaya bakmiyorum 😞
Bty5 nursnmh aynısı bende göbeğime bakamıyorum ya bana hoca kasların çok ince demişti o yüzden böyle oldu heralde