Purple13 Kızlar göz taraması nasıl yapılıyor. 20 gün sonra kalça çıkıklığı ultrasonu ve göz taraması yapılacakmış. Erken geldi bana 44 günlük bebeğim.
cansukayra Purple13 gözün ön ve arka kısmına bakılıyor bi damla sıkıyor göz bebeklerini büyütüyor yarım saat sonra ışık gibi bi kalemle bakıyor kısa sürüyor daha sonra 6 ayını doldurdugunda bakılıyor
Sim-ay Purple13 54 günlüğüz doktorum bana göz muanesi için erken olduğunu 3. Ayda yaptırmam gerektiğini söyledi.ama genelde 1. Ayda istiyorlar
ayazasaf Purple13 kalça testini doktorumuz 3. Ayda yaptırdı kemikleri tam gelişmrdiğinden yanlış sonuç vr tedavi uygulamak istemiyorum demişti göz muayenesini ise ilk bir aylıkken yaptırdık sonra 3. Ayında sonraki kontrolüde 1 yaşında
LINDAMAY Purple13 bizden de erken istediler sanırım 3 aylıktı götürdüm normal çıktı. Bizde göze birşey damlatmadılar. Göz tarama cihazına yüzünü yaslayıp incelediler. 6. Ayda tekrar gidicez
GirayinAslisi Bana 3. Ay denilmişti saglik ocagina gittigimde biz bakiyoruz dedi saglik ocagi doktoru bakti goz doktoruna gitmicez mi dedim gerek yok biz bakiyoruz dedi gondermedi simdi ise hep görüyorum ki goze goturuyolar oglum 4 bucuk aylik ne yapsam ki
tugceilealin Purple13 2.ayda yaptirdik bizde kalca ultrasonu asilar vs ayni gun goruntu goze dusuyormu bebek goz takibi vs yapiyormu ona baktilar birde 1 yasinda tekrar goruselim dediler o kadar