dertlikaval Merhbaa Oğlum hafif grip gibi oldu burnunu açıyorum afedersiniz dolu dolu sümük geliyor hava da veriyorum başıan soğan da koydım yarım saate kalmadan tekrar tıkanıyor uyuyamıyor ne yapabilirimbaşka? 14 aylık
Gldekpnci dertlikaval bizde aynı durumdaydık artık hergün 2-3 kez burun temızlıyordum yıne de geçmedi doktora gittik mecbur ilaçla geçti o süreçte odasına vicks felan yapıyordum buhar iyi geliyordu ya da banyo yapacağı zaman banyoyu full buhar içinde bırakıp öyle yıkıyordum iyi temızlenıyordu burnu gece uyanmaları fazlaydı ama ya yinede doktor kurtardı bizi
Gldekpnci dertlikaval bebek vicksını burnuna sürüyordum normal vickside odasına kaynar suya koyup öyle solumasını sağlıyordum birde e bebekte cold mix var duydunuz mu bilmiyorum oda iyi geliyor
ikiprensesbebiss dertlikaval benimkinin de burnu akıyor sarımsak bal limon kürü denedim uyumadan önce bakalım yarın nasıl olacak :(
Gldekpnci dertlikaval hayır yağ gibi bişey gündüzleri yaka kısmına damlatıyordum burnunun iyi akmasını sağlıyordu
Gldekpnci dertlikaval bu arada burnu yıkayıp temızleyıp uyuttugmz zaman eğer işte 1-2 saatte uyanıyorsa doktor bize demekki iyi temızlenmıyordu demişti 15-20 gün boyunca geçer gibi oldu tekrarladı sabrettım olmadı sonra mecbur doktora götürdüm ciğere inmesinden korktum
dertlikaval Gldekpnci eczanelerde satılıyor mu ondan da alayım ya gündüz burnu akıyor ama uyku anında tıkanıyor
ikiprensesbebiss dertlikaval hastalanmayan çocuk sayfasında gördüm , ilk defa bugün uyguladım burun akıntısı dahi görseniz uygulayın diyordu, sarımsakları ezmedim minik minik doğradım üstüne biraz bal ve limon suyu ekledim bu arada bebeğim 13 aylık olmak üzere
dertlikaval Gldekpnci vallahi 2 gündür dediğiniz gibiyiz hava veriyorum serum fizyolojik falan yaramadı işe
Merveozlu dertlikaval odanızı sık sık havalandırın peteklerde yanıyor malum odadaki nem az olduğu için tıkanıyordur belki buhar makineniz varsa onu çalıştırın bir de yakasına sadece bir damla cold mix yatağının altına da yastık koyabilirsin meyilli yatması için böyle hastalıklı dönemlerde sarımsak limon bal veriyorum bir kaşık ınstagramdan hastalanmayançocuk sayfasına bakabilirsiniz