zehratkn Temudan alışveriş yapmak istyorum limit 1070 tl mi sadece gerçekten yapanlar var mı çok azmış 😒
Tunaveannesi16 zehratkn Ben yaptım geçenlerde 10 güne yakın bi sürede geldi. Tam olarak gördüğümün aynısıydı ben çok beğendim. Limitin 1070 olması üzüyor ama . Aysa 5 kere sipariş verme hakkımız var. Yine alışveriş yapacağım 🙂
bendogurdumbenim zehratkn evet limit o kadar ben de bi deneyeyim dedim ödemeyi yapacakken 600 tllik vergiyi görene kadar 😀 her defasında aynı vergiyi veriyolar mı gerçekten🥴
salihahncrl zehratkn sepet tutarının 1070 lirayı geçemez uyarı veriyor zaten ve ayda sadece 5 sipariş her bir paketin 30 euro’yu geçmemesi gerek 10 şeyde alsan bir pakette 1070 lira sepet tutarın olması gerek
cokbilmismom zehratkn evet 1070₺ tek seferde verebileceğiniz ve 600₺ vergi bende geçen gün verdim bir şeyler bekliyorum
cokbilmismom bendogurdumbenim ee tabi ki her alisveriste yüzde 60 vergi ödenecek develtimiz sagolsun bu tutari yüzde 30dan 60a çıkardı çünkü 😏
bendogurdumbenim cokbilmismom hayır limit sınırı konmamış olsaydı yine tamam sonuçta nerelerden geliyor tabiki bedeli olacak ama bu şekilde alışveriş yapmak hiç mantıklı değil ki ürün buradakiyle aynı değere geliyor yine aynı şey
nescafevarmi bendogurdumbenim katılıyorum alışveriş yapacaktım vergiyi gördükten sonra vazgeçtim hatta vergi girince buradakilerinden bile pahalı oluyor
Deletedmom_215 bendogurdumbenim iyi de sanki devlet mi getiriyor uzaklardan. Vergi miktarı cook fazla. Üstelik işin komik yanı bu ülkede sadece normal halka vergi var. Zenginsen eğer vergi ödemiyorsun 🤣
cokbilmismom bendogurdumbenim vergi miktarı çok fazla oldu için buradakiyle aynı fiyata geliyor zaten o yüzden insanda alma hevesi kalmıyor ama bazı ürünler yüzde 60 vergiye rağmen yine Türkiye’den ucuz kesinlikle
Mnli bendogurdumbenim gelmiyor her türlü uygun çünkü temu sürekli %70 indirim falan veriyor ben her ay bişeyler mutlaka alıyorum eşim de aynı şekilde özellikle elektronik falan ve bişey bozuk çıkarsa hemen para iadesi yapıyor
klncs zehratkn nasıl yani hem sepet 1070₺. Yi geçmeyecek hemde 600₺ mi ödeyeceğiz alışverişi tamamlamak icin toplamla 1670₺ mi ödenecek tutar oluyor cidden mi ya bende düşünüyordum bunlardan habersiz