Rabiiul LCW den tulum alan var mı bütün tulumların kalınlığı aynı mı ? LCW den tulum aldım 1 tog olmadığı için 1.6 aldım evin derecesi 24-25 çokmu kalın olur ?
fatmaa37demir Rabiiul iki senedir lcw uyku tutumları kullanıyorum kızıma 2.5 tog geceleri dogalgazi kwpatiyoruz cunku ev baya 15 16 ya düşüyor iyice havalar soğuyunca
fatmaa37demir Rabiiul sizin yazdığınız ev derecesine 1 tog daha uygun. Biraz terleywbilir şuan aldığınız ile. Yada şuan giydirmeyin havalar biraz daha soğuyunca giydirireiniz.
eylm1 Rabiiul bende 1 tog giydiriyordum 23 derecede ama üşümeye başladı bu ara. 1.6 tog aldım içine kısa kol zıbın giydiriyorum daha iyi oldu 22-23 derece
Rabiiul fatmaa37demir geceleri neden kapatıyorsunuz acaba benim gece gündür açık kapatmıyorum hiç hmm öyle mi yapayım bilemedim ki havalar soğudukça kombiyi yükseltiyoruz ama
Rabiiul eylm1 benim 24-25 derece bazen 26 oluyor deneyeyim bakayım çorap giydirmiyorsunuz değil mi ? Kızım üstünü sürekli açıyor bunu giyinirim üstünü örtmeyeceğim zaten ama ayakları üşür mü
ady Rabiiul kesinlikle giydirinn ben çorapsız yatıramam çocuk ayaktan üşütüyor zaten bide bende de uyku tulumu var ama kaö togg bilmiyorum yaaa nasıl anlıycm giydiriyorum orta kalınlıkta ama terletmiyor üstüne ince battaniye örtmek zorunda kalıyorum o kesn
hunilimomy Rabiiul bizim kullandığımız tulum kolsuz o nedenle uzun kollu zibin altına pijama giydiriyor pijamasi ince 24 derece
Rabiiul hunilimomy he anladım canım 1.6 tog tulum içine sadece zıbın giydirsem yeterli olur dimi zaten çok sıcak evde ben şort atlet ile oturuyorum eşim uyanmasa polarlı pijamasını giyecek uzun kollu ile oturuyor 😆
Birminiktospik Bende lcw 1.6 tog aldım evimizin derecesi 23-25 arası hep içine sıfır kol zıbınla uyuttum gece baktığımda terlemişti havalar soğuyunca giydirmeyi düşünüyorum. Şuan memlekete geldik burda evin derecesi 20-21 içine zıbınla iyi oldu
Rabiiul ady bilmiyorum canım ya ben geçen gün normal tulum giydirdim çoraplarını çıkarttım gece baktım sıcacıktı
ady Rabiiul bence gene de bebek bu üşüyorm diyemezz lastiği genişlerden bir tanede olsa giydir çünkü çoraplı bebek uyku tulumları üretimini çoğaltmaya başladılar