mom97X Kızlar ek gıdada normal market sütü veriyo musunuz ? Ya da doğala yakın kutu süt var mı ? Ve kaçıncı ayda kutu süt vermeye başladınız ?
hunilimomy mom97X kek pasta krep pankekte kullanıyorum sadece. 26 aylik hic direk vermedim onun yerine ayran yogurt tüketiyor
hndathn mom97X 3 yaştan önce hıc vermedim. 3 yaşını doldurduktan sonra haftada sadece 2 kez laktozsuz süt içirmeye basladim s
lceLady mom97X Açıkçası 1 yaştan sonra vermek istedim ama kesinlikle red ettiler Üçüde içmiyor Zorlamiyorum bende Onun yerine yoğurt peynir ağırlıklı giderim hep İcmelerini isterdim ama
Kuzularinanasi mom97X hic vermedim.bolca yogurt tuketiyor kizlarim.süt onerilmiyor.arada sirada sut kaynattigmda azcik icerler ayda yilda bir. okadar rutin bi sekilde dgl.
lceLady mom97X Yoo. Fırında yaparım yoğurdu. Taş gibi olur ev yapimina alışınca insan market yoğurdu yiyemiyor tadsiz tuzsuz bişey:))
Yonca29 mom97X hiç vermedim en büyük çocuğum 3 buçuk yaşında hiç vermedim onun yerine yoğurt peynir yiyor
Kuzularinanasi mom97X market yogurdu hic yemezler sevmezler ztn,ev yogurdunun tadinialan markettekine yogurt demez