yirmiikikasim23 Kizlar bu ay sonu hayirlisiyla bebegim 1 yasina giriyor. Suan 2 uyku yapiyor aksam 10 da uyuyor. Sizin bebekleriniz tek uykuya ne zaman gecti?
Banumete yirmiikikasim23 13 aylık iki uyku yapıyoruz nasıl 10 da yatıyor çok geç değil mi ben akşam 20:30 gibi odaya giriyoruz 21 gibi uyumuş oluyor çok şükür
Asyaamerve yirmiikikasim23 13 14 aylıktı tek uykuya geçişi. Kendini belli ediyor zaten, 2. Uykuya zorla geciriyodum, zorla uyutuyodum yani. Baktım olmayacak tek uykuya geçtik, rahatladık. Bebiş sinyalini veriyor zaten yani
yirmiikikasim23 Banumete yok hayatim asiri direniyor hani yataga 9 bucukta gidiyoruz bazen 11 i buluyor dalmasi
Grimor88 Banumete siz buna geç diyosanız benim kızımı görmeyin bile 🤣 yaşına kadar akşam 9-9:30da uyuttum şu an 15 aylık 11den önce assla uyumaz mesela. Biz ne kadar çabalasakta bazı şeyleri kendileri belirliylr maalesef 😇
yirmiikikasim23 Eizeee bilmiyordum ama bazi bebeklerin o onerilerden haberi olmuyor kafalarina gore takiliyorlar😀
maygirl yirmiikikasim23 15 ayda gecti..1 yasta bi drenme uyku gerilemesi flan oluyor atak gbi bsey bu halen kucuk tek uyku icn gecrmeyin.o drenecektr 2.uykuyu uyumamak kcn ama bu bilac hafta geçici bi durum.bikac ay daha dewam.edin 2 uykuya
yirmiikikasim23 maygirl yok gece uykusu disinda cok direnmiyo bencede erken ortalama 13-14 ay da gecmis insallah bende tutturabilirim
dayes yirmiikikasim23 13-14 aylıktı tek uykuya geçtiğinde. Ben biraz daha 2 uyku yapmasını isterdim ama kendisi bıraktı
lAmMelodi yirmiikikasim23 Durmuyor işte uğraşıyorum biraz geç uyusun diye yok agliyor bende mecbur yatıriyorum.