alinauraz Kızım 31 aylık ve gündüzleri zar zor uyutuyorum. Sizlerde nasıl uyku düzeni. Akşamları 11 ve 12 ye doğru uyuyor. Sabah 9.30 -10 gibi kalkıyor. Gündüz 3 gibi uyutmak istiyorum ama uyumak istemiyor.
meayay alinauraz çocuğunuzu sabah erken kaldırmanız gerekiyor. Bu yaşlarda öğlen uykusunu bırakabilir ayrıca çocuktan çocuğa değişir. Sabah erken kaldırıp öğlen 1-2 gibi uyutursanız akşam 9 gibi uyuyacaktır. Öğlen uyursa da uzun tutmayın gece uyumasını geciktirir
Feyzosumunannesi alinauraz 30 aylık kızım. Sabah en geç 9 buçukta uyanıyor öğlen 1 buçukta uyuyor ( şuan uykuda mesela) gece de 10 da yatağa geçiyoruz 20 25 dakikada uyuyor. Uzun zamandır bu düzenimiz bozulmadı.
Atailknur alinauraz 24 aylık 1 aydır öğlen uykusu uyumuyor artık bende zorlamıyorum çok uğraştım ama olmadı akşam sekiz buçuk dokuz gibi uyutuyorum sabah da ye buçuk sekiz gibi en geç kalkıyor.
mertinannesi__ 24 ayligiz sabah 8 8.30 gibi kalkar öğlen 1 den sonra uyuyor ama kendisi uyumak istiyor akşam da 10 gibi uyur belki gunduz uykusunu bırakmak istiyordur bebege göre hareket etmek lazım