MotorcuAnne Kızlar 6 aylık bebeğin öksürüyor: Yurt dışında yaşıyorum. Burada doktorlar ilaç yazmıyor, hele ki 6 aylık bebeğe asla yazmazlar. Dolayısıyla bitkisel çözümler arıyorum. Ne yapabilirim. Şuanlık kuru öksürüğü var ve çok sık
balporsugu7224 MotorcuAnne 6 aylık bebeğine zaten ilaç kullanmamalisin ben evde suyla buhar veriyorum pekmez ve zeytinyağı ısıtıp veriyorum göğsüne havlu ısıtıp koyuyorum çok şükür düzeliyor
yenianne01 MotorcuAnne 6 aylık olduğu için ilaç yazmazlar Buhar verebilirsin sadece ,artık ek gıdaya geçtiği için pekmezi ısıt içine küçük parça terayağ koy ve limon sık 1 2 kaşık içir şifa gibi geliyor keser inşallah
yenianne01 MotorcuAnne birde siz emziriyorsanız sarımsak bal limon kürü yiyin sütünüzden bebeğinize geçsin 1 yaş altı olduğu için bebeğe veremiyorsunuz ama sütünüzden geçer,göğsünüde yağlayıp ılık bir havlu koyun
MotorcuAnne balporsugu7224 yenianne01 Tamam kızlar teşekkür ediyorum Hepsini yapacağım Çok teşekkürler Yarın ilk iş, buhar makinesi almak olacak. Oda için alsam daha iyi olur
yenianne01 MotorcuAnne oda için almaya gerek yok ben almadım nebülazatör al muhakkakki evde bulunsun ve ben ilaç koymuyorum içine ılık su koyuyorum onun buharını tutuyorum