kader539_ Kızlar dün sağlık ocağında kan verdim fakat bugün bakıyorum hala sisteme düşmemiş sebebi nedir nereden bakabilirim sonuçlara
susamtanem_ kader539_ e nabıza geç düşüyor mesela bizim burda Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü sitesine de düşüyor ya da hastane adını yazın labaratuvar sonucuna tıklayın
kader539_ aysebb yaaaa. Ama ben spiral taktırcam adetli değilim kan testi istiyorlar bir gün öncesinin istiyorlar araya 2 gün girmiş oluyor kabul etmezler ki öyle nasıl yapabilirim bilen birisi var mı
kader539_ aysebb tarihe takılmıyorlar bir önce deme sebepleri birleşmeden dolayı sanırım yani o ara bir birliktelik olursa diye mi acaba bende bilmiyorum ki
susamtanem_ kader539_ siz hangi bölgede iseniz en yakın hastane ya da eğitim ve araştırmaya gider sanırım bizim burda böyle
Beybisii_ Kan verdikten sonra ilişkiye girme spiral takilana kadar Doktora söyle kan verdikten sonra ilişki olmadı de o yüzden kabul etmiyorlar
kader539_ Beybisii_ söylesem inanırlar mı peki olmazsa öyle uaparım ama uzak hastane bana ya gidince kabul etmezlerse diye korkuyorum 2 tane çocuk var sürekli git gel yapamam ki
Beybisii_ kader539_ inanırlar herhalde ya bende aylık iğne vurulcagim zaman adetim bitmişti 4 gün geçmişti hemşireye ilişkiye girmedim dedim tm dedi yapti