Yildizz_ Arkadaslar dogum yapali 5 ay oldu hala adet olmadim acaba normal mi bu tedirgin olmaya başladım😳😳😳
ArasS535 Yildizz_ bende 6 ay önce doğum yaptım 4 aydr düzenli oluyorum normalde üç ayda bir olurdum çok şükür düzene girdi adetm siz de olursunuz
EvaBahar Yildizz_ 8 ay önce doğum yaptım hala olmadım. Emzirdiğim için bir yıl bile sürebilirmiş. Endişelenecek bir durum yok sizde de ☺️
MuhammedAmine Yildizz_ emzirme ile alakası yok tamamen yapısal bir durum 1 seneye kadar normal diyor doktor 1 sene sonunda adet söktürücü veren doktorlar var diye duydum .
Zeynep1625 Kızlar bennde doğm yapılı 3buçk ay oldu. 40mda bide kırkımdn sonrki ayın sonnda adet gördm ama ocğn sonnda da olmm gerkrdi düşndm ama olmdm norml mi yoksa bi skntımı var🤦🏼♀️
Yildizz_ Zeynep1625 benımde bi arkadasım öyle oldu bi süre düzene girme diye soylemişti bana 7aylık bebegı yine düzensiz oluyor
Kubs 6 ayin sonunda oldum ben normal bence vucut anca kendini topluyor bide emziriyoruz onunda etkisi var
Yildizz_ Kubs doğru aslında bnde hep boyle dusundum şimdiye kadar amA cevrem çok fazla olmuş olman lazım diyincee kurt düştü içime bi an☺️