canmanayvesuyu Kızlar ıslak mendil stokluyor musunuz Kasım indirimlerinde gaza gelip bir sürü almışım yaklaşık 50 paket falan Sleepy 🤭 bi kısmını iade edeyim mi sizce ya da kalsın mı kurumadan ne kadar dayanır sizce
_YanakReisinAnnesii canmanayvesuyu paketini ters çevirip koyun baya uzun süre problemsiz duruyor bu şekilde.
yagmur35yy canmanayvesuyu ben 4 aylık hamileyken başlamıştım stok yapmaya🤣şuan kızım 11 aylık geçen gün gene aldım topluca
ENERCII canmanayvesuyu yok ya stok yapmıyorum A 101’den baby turco’nun dörtlü paketi satılıyor onu alıyorum
hliony canmanayvesuyu dayanır ben hamileliğim en başlarında 2-3 aylıkken sleepy bio natural ıslak memdıl aldım 100 paket cıvarı suan çocuğum dogdu 3 aylık hayvan kulanıyorum ıslaklığı çok iyi kurumadıda güneş görmeyen yerde ters sekılde sakladım bazılarını çekmecede bazılarını dolap altında memnunum (son kullanma tarıhlerıne bakın ama )
ahlelele_ahlelas canmanayvesuyu Dayanıyor. Hamileyken bir koli almıştım. Çocuğum 5 aylık olana kadar kullandım
canmanayvesuyu hliony ben de dolabın en altına koyuyorum genelde aynen ters şekilde kontrol edeyim teşekkür ederim 🌸
canmanayvesuyu yagmur35yy ben de o zamana kadar kullanırım muhtemelen çoğunlukla dışarda ya da kaka yapınca falan kullanıyorum evde pamuk su kullanıyorum genelde 🌸
canmanayvesuyu ENERCII maygirl ben genelde kasımda evime stok yaparım 1 seneye yakın kullanırım marketler internete göre çok pahalı ya 🥲