AtaHanveAnnesi Merhaba hanımlar. Bebeğim 6 buçuk aylık ek gıdaya başlayalı yaklaşık 20 gün oluyor. Kahvaltıda çok az yumurta sarısından ve tuzsuz peynir verebileceğim söylendi. Sizler neler yediriyorsunuz 6 ay sonrası bebeklerinize?
Besteee AtaHanveAnnesi yumurta sarısı yumurtayı 4-5dk kaynatıyorum sarısını suyla açıyorum labne karıştırıyorum içine o şekilde severek yiyior
Glylmz AtaHanveAnnesi Ben; çeyrek avakado yumurta sarısının yarısı 1tatlı kaşığı tuzsuz çökelek(lor peynir) 1 küçük ceviz eziyorum 1 çay kaşığıda pekmez katıyorum iyice eziyorum hafif sıcak su ile seyreltiyorum püre gibi oluyor onu yediriyorum yarısını yiyor en azından 😇
Ipegim AtaHanveAnnesi ben omlet şeklinde verdim öyle yedi öbğr türlü yutması zor oluyor kuru çünkü. 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı tam buğday unu ve peyniraltı suyu ilave edip tereyağında tavada yapıyorum
Ccansuu AtaHanveAnnesi 3-4 dakika kaynatıyorum avokado ya da muzla deneyin ben içine sütümden de sıkıyorum yiyor öyle
Yaseminaraz Canım yumurta sarısını çok az su (anne sütü veya devam sütü de olabilir )ile açıp yedirmeyi dene ben öyle yapmıştım çünkü o şekilde yiyodu
Yaseminaraz AtaHanveAnnesi Ne demek canım biz de bilmiyoduk tek tek geçtik bu aşamaları zorlandığın bişey olursa sor yardımcı olmaya çalışırım 🤗