seninananbirmelektioglum Hiç bir borcum olmamasina rağmen banka işlem kısıtlaması getirmiş müşteri hizmetlerini aradım kısıtlama yok diyor başına boyle birşey gelen var mı?
cokbilmismom seninananbirmelektioglum ne işlemi yapamıyorsunuz mesela. Banka yok diyorsa yoktur siz yanlış anlamış olabilirmisiniz
seninananbirmelektioglum cokbilmismom hesabıma para aktarılmıyor alıcı hesabı üzerinde işlem kısıtı bulunmaktadır başka hesap ekleyin diyor
cokbilmismom seninananbirmelektioglum hmm siz mobil bankacılıktan deneyin bir de bakmışsınızdir mutlaka ama bazen öyle oluyor benimkinde online işleme kapanmıştı
seninananbirmelektioglum gencmom_ nerden kaldırılıyor ben baktım ama bulamadım ziraat bankası biliyorsanız tarif edermisiniz yapayım
adabebek14 seninananbirmelektioglum Ben de aynısını yaşadım ve vergi borcum çıktı çok şaşırdım diğer kartlarım da hiç bir gecikme dahi yok hiç bir ödememi geciktirmem dedim ki bu kartı arada içerisine para atar birikim yaparım o parama el konulmuş oda zaten vergi borcu ederi yani ödemeden ne yazık ki kalkmıyormuş bankaya gittiğim de haciz var dendi O sebeple e devletten bir de bu tarz borç var mı bak istersen
melozi seninananbirmelektioglum herhangi bi borcunuzdan dolayı hesaplarınıza tedbir kararı konulmuş olabilir. İlla o bankaya borcunuz olmasına gerek yok. Vergi borcunuz vs varsa tüm bankadaki hesaplarınıza bloke konulabilir. Ya da şüpheli bir işlem yapılmıştır hesabınızdan bloke konulmuştur. Örneğin; yurtdışına sitesinden yüksek tutarlı alışveriş gibi.
seninananbirmelektioglum melozi ben çalışırken verilen kartları kaç senedir kullanmıyorum şifresini bile hatırlamıyorum borç olsa telefona mesaj gelmez mi yada aramaz mı banka hiç birsey yok