ftmgln Kızlar bebeğim 10 aylık 73 cm 10 buçuk kilo ama 3 aydır ne kilo değişti ne boy doktorumuz bu ay için boyu normal 1 yaşında tekrar bakalım dedi ama başına gelen var mı
iki_prensesannesi ftmgln normal canım benim kızım 2 yaşında 11.500 kg ve yaklaşık 6 aydır böyle yavaş yavaş uzar kilo alır genlerde etkili
Prenses_annesi22 ftmgln bnce takılmayın bırden boy atabılır bnm kızım 2 yasındaydı 9kg du 2sene hc kg almadı 4yasında dha yenı 11kg oldu yasıtları gectı onu onların yanında bebek kalıuor valla minyon ve cok zayıf cıtı pıtı gercı bana cekms 😁 kmse 33 demıyo 25flan anca 47kg yum 40la gebe kalmstm ne özel mamalar neler neler yaptım yok ne kg ne boyu uzamyo duzgun bu ay tartıldı 11kg 90cm cıktı 18-24ay gıyıyor hala belı cok ınce 😁 belı bol gelıyo arkadan pens atyorm artık düşün sizşnki birdrn atabılır dha kucuk oyuzden saglıktan ötesi boş
ftmgln Yonca29 göndermişlerdi herşeyine bakıldı birşey çıkmadı o zaman çok kiloluydu o yüzden yönlendirmişlerdi
Almila151223 Bence gayet normal benim kızım 11 aylık, aylardır kilo almıyor hatta geçen ay zayıflamıştı. Ek gıdaya geçiş dönemlerinde almayabiliyorlar. Boyu da şu an 71.5 falan yani çok takılma o kdar bir bakıyorsun hızlıca büyüyorlar
ftmgln Yonca29 yani doyduğunu düşünüyorum işte hareketli diye almıyor diyor herkes işte ama doymadığını düşünmüyorum
ftmgln mertinannesi__ evet 10. Ayda 72 cm idealmiş o yüzden bekleyelim 1 yaşında 75 cm olmazsa bakarız düşünürüz bişeyler dedi
Yonca29 adaatuna sonradan 1 kilo almasa da yine 300 500 gram alması beklenir ama 2 ayda 200 gram çok çok az bi gram yani
ftmgln Prenses_annesi22 genlerde çok etkiliyor haklısınız dediğiniz gbı sağlıkları yerinde olsun bi şekilde büyüyorlar ☺☺
zadak Prenses_annesi22 merhaba benim kızımda 10. Aydan beri aynı kiloda 9.5 ne arttı ne azaldı. Boyuda kısa 80 cm Siz herhangi bir doktora götürdünuz mü. Yoksa normal süreç gibi mi karşıladiniz benim ne yapmam gerekir acaba😔
Prenses_annesi22 zadak vala cocuk doktoru aylık kontrollerını yapyodu zaten 2 yasında takıp edıldı özel mamalar verıldı kolı kolı ama asla ıcmedı ıctıgıde yaramadı zaten sonra doktor baktı dedı tamam bu aıledel faktör baba kısa anne kısa normal dedi saldı bızi 🤣 smdi kndı yavas yavs alyo kılp