Ciceklianne Kronik sorun haline gelmiş sizlerde de böyle bir sorun varsa benim zorlu center apple mağazasında ücretsiz batarya değişimi oldu. Sizde de böyle sorun olursa bilgilendirmek istedim.
birisi007 Ciceklianne %80 Altina dusmeyince degistirmiyolar heralde. Bende 1 sene oldu alali %88 e dustu pil ömrü. Boyle dediler bana ama sisme yasadim suan
Ciceklianne birisi007 benim iki yıl biterken 78di ama şarj döngüsünü tamamlamış diye değiştirmediler garanti bittikten 3 ay sonra şişme oldu ücretli değiştirmeye diye gittim ama apple 13lerde çok şişme yaşandığı için ücretsiz yapıyor dediler
Ciceklianne Nil_defne ısınma oluyordu bazen pil sağlığı 68 oldu bir anda kapanmaya başladı 70lerdeyken kılıftan anlamamıştım kılıfı çıkarınca ekran aralandığını gördüm
birisi007 Ciceklianne Sarj dongusu nedir? Telefonu ne kadar sarja taktigin mi? Hangi servise götürmüştün.
Ciceklianne birisi007 şarj döngüsüne apple desteği aradığımda telefona bağlanıp baktılar evet kaç kez şarj ettiğin gibi bir şey. Zorlu center apple mağazasına götürdüm