caspermama Kızlar oğlum 6 aylık. Uzun süredir 3. gündüz uykusunu uyumak istemiyor resmen işkence gibi geliyor. Bu yüzden çook uzun süre ayakta kalıyor ve yorgun uyuduğu için gece çok sık uyanıyor 🫠 soru başlıkta
aysebb caspermama 8-9 aydan sonra geçiliyor genelde biz 9,5 ta geçtik. Siz ilk 2 uykuyu biraz fazla uyumasına izin veriyorsanız son uykuya ondan direniyor olabilir
Benoyleuygungordum__ Denizinannes1 Nasıl oluyor o bizi bı aydinlattir msiin😂 11 buçuk aylık olduk gündüz tek uykuu yapiyoruz 🥲
Denizinannes1 Benoyleuygungordum__ yaa şimdi 8 de kalktı ya oyalıyorum biraz sonra 10 11 arası emziriyorum o ara gidiyor bu bir😂 öğlen uykusu var o iki ikindi uykusu var 3 bide 6 7 arası bir uyku sonra gece uykusu 😂😂 bende farkındayım fazla uyuyor ama gece çok uyanıyor artık yavaştan 3 uykuya düşürücem sonra 2 yapmam lazım😂
Benoyleuygungordum__ Denizinannes1 Masalalhh gerçekten, uykuyu seven bir bebek demek ki 😍 bizim tek uykumuz bile bazen 30 dk oluyor akşama kadar tepiniyoruzz 😂 Şimdi sen 4 uykudan 3 uykuya dusurucem falan diyince kendimi bı tuhaf hissettim 😂 O kadar uzağız gündüz uykusuna 😂
MoonCrystal Denizinannes1 şimdi okudumda saati işinize karismak gibi olmasın ama yonteminiz yanlış 🙈 şöyle soyliyim 6-7 arası uykusu anlamsız onun yerinde 8 de akşam uykusuna yatıracak şekilde ayarlayabilirsiniz . 3 ya da 4 ten sonra uyutmazsaniz 7 buçuk 8 gibi akşam uykusuna geçebilir . Muhtemelen 10 da falan uyuyor akşam uykusunu ve bir bebek için geç yinede karar sizin tabi doktorların önerisi bu yönde bilginiz olsun🙏
Dogacelik caspermama kızım 7 aylık geçti. Oğlum 8 aylık. 6. Ayda atak da var o da uykuya geçişi zorlaştırıyor. Ancak atak bitince belli olur 2 uykuya düşüp düşmeyeceği.
caspermama Dogacelik sanırım şuan tam olarak o atağı yaşıyoruz 26. hafta atağı 🫠 resmen aşırı uyanıyor gece gündüz :( ne kadar sürer acaba
Denizinannes1 Benoyleuygungordum__ evet uykuyu seven bir bebek ama bazen çok direniyor öyle olunca uyutmuyorum😂
esmaayeldann caspermama 6 aylıktı direnmeler başlayınca 2 uykuya geçtik 1 yaşında şuan hala 2 uyku yapıyor
caspermama esmaayeldann uyku uyanıklık süresini nasıl yaptınız 6 aylıkken? kaç saat uyanık kalıyordu kaç saat uyuyordu
Denizinannes1 Benoyleuygungordum__ ahahaha annem de böyle diyor hatta çevremdeki çoğu kişi sen çocuk büyütmedin çocuk kendisi büyüdü çocuk böyle büyütülmüyor falan diyor 😒 Allahın sevdiği kuluysam ne yapabilirim yani dimi🤪😂
Denizinannes1 MoonCrystal ben de böyle istiyorum inanın ama olmuyor çok gözlerini kamaştırıyor ve babasını görmeden gece uykusuna dalmıyor 😂 8 de geliyor babası doğru diyorsunuz 10 da yatıyor